Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 Nou programa d'accés al finançament per a projectes emprenedors

Nou programa d'accés al finançament per a projectes emprenedors

Nou programa d'accés al finançament per a projectes emprenedors

El programa és un itinerari complet que inclou tres accions formatives, assessorament individual i mediació amb les principals entitats financeres i altres instruments de finançament.
Nou programa d'accés al finançament per a projectes emprenedors Programa d'accés a finançament
22/09/2014

 

El servei d'empresa i emprenedoria de Tarragona Impulsa ofereix als emprenedors que cerquin finançament per posar en marxa els seus projectes un complet programa d'accés a recursos de finançament.

El programa inclou tres accions formatives: ' Finances per a no financers', 'Com presentar un projecte per aconseguir finançament' i 'Principals instruments financers'. Cadascuna de les sessions va acompanyada d'una sessió d'assessorament individualitzat en què s'analitzaran les necessitats de finançament de cada projecte i s'ajudarà a l'emprenedor/a a dissenyar la millor estratègia per aconseguir els recursos que necessiti.

Finalment, l'itinerari es completa amb un servei de mediació amb les principals entitats financeres i altres mecanismes de finançament, en funció del tipus de finançament que es consideri més adient per cada cas.

Per accedir al programa i veure la informació i calendari complets accedeix al següent enllaç.

Aquesta iniciativa forma part del programa Catalunya emprèn i està cofinançat pel Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

Segells de reconeixement d’administració oberta