Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2014 Presentació del programa "Coworking Empresarial als Polígons de Tarragona"

Presentació del programa "Coworking Empresarial als Polígons de Tarragona"

Presentació del programa "Coworking Empresarial als Polígons de Tarragona"

Es vol treballar en la dinamització dels polígons empresarials de la ciutat
29/04/2014

Aquesta tarda el tinent d'alcalde de Treball i Activació económica, Xavier Tarrés, presentarà als representants de les associacions empresarials dels polígons de la ciutat i a les patronals, Pimec, Cepta i Cambra, un nou programa per treballar en la dinamització dels polígons empresarials de la ciutat. "El programa consisteix en la realització de quatre fòrums sobre diverses temàtiques que conviden a col·laborar a tots els actors implicats", afirma Tarrés.

 

Temàtiques

  • 13 de maig - I Fòrum: els reptes de la gestió dels recursos humans (nous perfils professionals, selecció per competències, necessitats de formació, normativa sobre contractació...)
  • 17 de juny - II Fòrum: les àrees empresarials més enllà de les infraestructures (vies de col·laboració entre polígons, dins de cadascuna de les àrees...)
  • 2 d'octubre - II Fòrum: el valor de crear sinergies (generació d'oportunitats de negoci dins els polígons, reptes de la convivència als polígons...)
  • 30 d'octubre - IV Fòrum: col·laboració públic i privada per avançar en la millora i dinamització dels polígons (noves vies de desenvolupament de polítiques i programes de dinamització a través del treball conjunt i col·laboratiu).
  • Finals de novembre Dins de les Jornades Tarragona Impulsa- Presentació de les conclusions recollides en el pla de dinamització dels polígons empresarials.

 

Tallers i objectius


Es desenvoluparan a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, tindran una durada de 3 hores i podran participar-hi directius i responsables de les empreses ubicades en els polígons de la ciutat. Els objectius que persegueix el programa són:

  • Obtenir un pla de dinamització dels polígons de la ciutat fruit del consens dels representants empresarials dels polígons, les principals patronals de la ciutat (CEPTA, PIMEC i Cambra de Comerç) i l’Ajuntament.
  • Afavorir el coneixement de les empreses amb dinàmiques específiques de networking.
  • Es posarà l’èmfasi en la finalitat productiva d’aquesta coneixença i es promourà l’establiment de relacions mútues i el compartiment de coneixement sobre proveïdors o serveis, per obtenir una millora en els resultats econòmics de les empreses.
  • Afavorir el coneixement i la generació de sinergies entre les empreses d’un mateix polígon i de diferents polígons i sectors entre si, amb l’objectiu d’incrementar les transaccions entre elles, la col·laboració i la xarxa de negocis.
  • Afavorir el treball conjunt i la col·laboració entre els diferents agents públic-privats que intervenen en el desenvolupament dels polígons.

 

Aquests treballs es desenvoluparan amb la Coordinadora Española de Polígonos Empresariales, amb qui es va desenvolupar el cens georreferenciat de polígons de la ciutat.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat