Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2014 Un centenar de persones es formen en l’àmbit empresarial

Un centenar de persones es formen en l’àmbit empresarial

Un centenar de persones es formen en l’àmbit empresarial

Aquest mes de juny finalitza el programa de Formació per Emprenedors, Micro-Empreses i Pimes que ha desenvolupat l'Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa.
19/06/2014

 

Des del passat mes de març fins a l’actual, el servei d’empresa ha programat un total de 60 hores de formació orientades a millorar la gestió dels negocis de la ciutat i les competències professionals dels seus gerents, en definitiva: dotar el nostre teixit empresarial d'eines per desenvolupar i consolidar el seu projecte.

Els continguts formatius han tractat temes necessaris del dia a dia d’una empresa com és la comptabilitat, els tràmits i coneixements imprescindibles en l’àmbit fiscal, la creació i gestió de la web corporativa, l’organització de les vendes, així com els temes adreçats a l'expansió de l'empresa, coneixement dels mitjans per sortir al mercat europeu, investigació de mercats, projecció de vendes i comunicació.

En conjunt més de 100 persones han pogut aprofitar aquesta formació específica per tirar endavant el seu negoci amb més seguretat. La participació mitjana de cada sessió formativa ha estat del voltant de vint assistents i la seva valoració ha sigut molt positiva, els participants pensen que l'aplicació pràctica dels coneixements adquirits és molt alta i la qualitat dels materials lliurats i dels formadors ha sigut excel·lent.

Durant el segon semestre de 2014 Tarragona Impulsa seguirà oferint formació per a Emprenedors, Micro-Empreses i Pimes per continuar potenciant el teixit productiu del nostre territori, avançar en el desenvolupament dels sectors econòmics emergents i adequar la qualificació dels futurs, actuals i consolidats empresaris i així afavorir i enriquir el teixit empresarial.

 

Podeu trobar més informació en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta