Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 23 families de Tarragona es beneficien dels Plans d'Ocupació Municipals

23 families de Tarragona es beneficien dels Plans d'Ocupació Municipals

23 families de Tarragona es beneficien dels Plans d'Ocupació Municipals

L’Ajuntament de Tarragona ha destinat part del pressupost municipal per la contractació de 23 veïns de Tarragona en Plans d’Ocupació.
20/05/2015

 

Les 23 contractacions han començat avui i fins el 19 de novembre de 2015 estaran contractats a jornada complerta realitzant tasques de  “Suport en les àrees de Serveis Socials, Servei Municipal d’Ocupació i Arxiu”,  de “Personal subaltern” i de “Suport de manteniment i neteja”, segons el seu perfil professional. Aquests plans,  estan destinats a persones que no cobren prestació per desocupació per la qual cosa suposen una important injecció a les economies dels seleccionats.

Els programes d’aquestes característiques, a part de l’evident benefici econòmic que suposen pels participants (treballadors), aporten a la ciutat i ciutadania múltiples millores en equipaments i serveis municipals, ja que es dediquen a realitzar tasques de manteniment i petites reparacions d’espais públics (jardins, carrers, parcs infantils..) i a reforçar serveis en espais municipals, el que contribuirà a garantir el bon funcionament d’aquests espais.

Segells de reconeixement d’administració oberta