Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 El 7 de març comença a la seu de Tarragona Impulsa un nou cicle de formació per a emprenedors

El 7 de març comença a la seu de Tarragona Impulsa un nou cicle de formació per a emprenedors

El 7 de març comença a la seu de Tarragona Impulsa un nou cicle de formació per a emprenedors

S’ofereixen onze sessions formatives gratuïtes, adreçades a persones que estiguin interessades en obrir un negoci o tinguin una empresa en fase de consolidació.
06/03/2013


En aquesta ocasió les sessions s'han distribuït en dos mòduls: Gestió empresarial i Habilitats directives, de manera que es puguin treballar dos aspectes necessaris i complementaris per la gestió i direcció d'empreses.

El mòdul de Gestió empresarial s'ofereix gràcies a la col·laboració de la Fundació Mollá&Rudiez i tractarà temes fonamentals relacionats amb elements fiscals i comptables que s'han de conèixer per crear i gestionar una empresa. Aquest mòdul consta de 5 sessions de 3 hores cadascuna, i tractarà sobre temes com la fiscalitat bàsica per a empreses, la contractació laboral o la pràctica comptable, entre d'altres.

Per altra banda, el mòdul d'Habilitats directives es composa de 6 sessions de dues hores cadascuna i es tractaran temes com la planificació i gestió del temps, el lideratge, la motivació d'equips de treball o la resolució de conflictes.

Actualment, per la manca d'ofertes del mercat de treball augmenten les persones que decideixen obrir el seu propi negoci. La voluntat de Tarragona Impulsa és posar a disposició d'aquestes persones que no tenen formació específica sobre gestió i direcció d'empreses les eines necessàries per emprendre amb certes garanties. Un cop que una persona aposta per obrir la seva empresa és molt important treballar per la seva supervivència al mercat. En aquest sentit Tarragona Impulsa posa els seus serveis d'assessorament i formació a disposició de les persones emprenedores.L'any passat ja es van realitzar dos cicles formatius d'aquestes característiques que van ser molt ben valorats pels prop de vuitanta emprenedors que van participar-hi.


Totes les sessions tindran lloc a la seu de Tarragona Impulsa, al Magatzem 1 de l'Espai Tabacalera. A la web corresponent: Vols emprendre el teu negoci? Forma’t, ja es pot consultar el programa complet, amb el contingut i horaris de cada sessió, així com el formulari d'inscripció.

Segells de reconeixement d’administració oberta