Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Dijous tindrà lloc la primera edició del Tarragona Startup Network

Dijous tindrà lloc la primera edició del Tarragona Startup Network

Dijous tindrà lloc la primera edició del Tarragona Startup Network

Dirigida a emprenedors i empreses amb base tecnològica
08/06/2015

Dijous tindrà lloc la primera edició del Tarragona Startup NetworkDijous tindrà lloc la primera edició del Tarragona Startup NetworkDijous tindrà lloc la primera edició del Tarragona Startup NetworkDijous, 11 de juny, a partir de les cinc de la tarda, tindrà lloc per primera vegada el Tarragona Startup Network. Un esdeveniment gratuït dirigit a emprenedors i empreses que vulguin desenvolupar un projecte tecnològic relacionat amb els Jocs del Mediterrani o les smarts cities. Aquest representa el tret de sortida del Tarragona Open Future, un nou programa de Telefónica i l’Ajuntament de Tarragona adreçat a promoure l’emprenedoria de base tecnològica a través d’una metodologia d’innovació oberta. Es pretén, mitjançant la col·laboració d’entitats públiques i privades, que emprenedors, empreses i entitats de tot el món comparteixin idees i projectes i els treballin de forma col·laborativa. A l’inici de l’acte es presentaran els reptes d’aquesta primera edició. Les persones interessades podran presentar els seus projectes fins a l’1 de setembre. Posteriorment es farà una selecció per tal de determinar quins accediran al programa i podran gaudir d’accés a l’espai de crowdworking i participar de totes les activitats i serveis que els permetran madurar la seva idea empresarial al llarg de sis mesos.

Al llarg de l’acte,  tres empreses d’èxit internacional explicaran la seva experiència i compartiran com han aconseguit diverses rondes de finançament i s’han convertit en referents mundials: Geenapp (una plataforma de promoció apps), Cl3ver (aplicació al núvol de rendering 3D a temps real) i Marfeel (converteix qualsevol contingut web per a mòbils). A la mateixa sessió,  inversors de diferents fons d’inversió explicaran els seus criteris per seleccionar projectes.  Per  acabar les persones emprenedores tindran la possibilitat d’establir contactes entre ells i amb  els inversos. Es comptarà amb la presència de Crowdcube, Seed&click!, 101statups, Enginova, Caixa Capital Risc, Nero Ventures i Wayra.

Les persones interessades han de formalitzar la seva inscripció a: https://www.smore.com/zathy-tgnstartupsnetwork

Segells de reconeixement d’administració oberta