Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 El conseller Francesc Roca presenta una campanya per promocionar els polígons empresarials de la ciutat

El conseller Francesc Roca presenta una campanya per promocionar els polígons empresarials de la ciutat

El conseller Francesc Roca presenta una campanya per promocionar els polígons empresarials de la ciutat

La presentació ha tingut lloc durant la primera trobada d’aquest mandat entre les associacions empresarials dels polígons i el nou conseller municipal d’Ocupació i Desenvolupament econòmic
El conseller Francesc Roca presenta una campanya per promocionar els polígons empresarials de la ciutat El Conseller F. Roca amb els representants dels polígons de la ciutat
03/07/2015

 

Periòdicament les associacions dels polígons i el conseller de l’àrea de promoció de l’ocupació es reuneixen per consensuar i seguir les accions de millora i promoció dels polígons. Aquest migdia ha tingut lloc la primera reunió d’aquest mandat.

Durant la trobada s’ha presentat  el nou dossier de promoció dels polígons que servirà com a material de suport a la campanya de promoció que es desenvoluparà entre agències de suport a la internacionalització, consolats, consultores i empreses multinacionals.

L’objectiu  de la campanya és fer valdre les àrees empresarials de la ciutat i atraure noves empreses nacionals i internacionals. El dossier promocional conté informació sobre els serveis que ofereix cada àrea, les connexions amb els principals eixos pel transport de mercaderies i els tipus d’activitats que s’hi poden desenvolupar, entre altres dades.

En el decurs de la reunió s’han explicat i consensuat les accions que està previst desenvolupar els pròxims mesos als polígons i s’han recollit les opinions i demandes dels empresaris per tal de continuar treballant en la millora i promoció d’aquestes àrees que acullen més 700 empreses.

El conseller Francesc Roca ha manifestat la voluntat de l’Ajuntament de continuar treballant i apostant per la dinamització dels polígons perquè són un dels motors econòmics de la ciutat i la seva promoció és una forma efectiva de generar ocupació, que és la prioritat del govern municipal.

El conseller ha explicat que aquests dies ha tingut oportunitat de visitar els polígons, amb el tècnic de l’Oficina de suport als polígons, i constatar personalment l’estat de cadascuna d’aquestes àrees, el resultat de les actuacions fetes durant els darrers 4 anys i les accions pendents a cada zona.

Veure el dossier 'Tarragona, polígons d'activitat econòmica'

Portada dossier 'Tarragona, polígons d'activitat econòmica'

Segells de reconeixement d’administració oberta