Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 El dia 25 tindrà lloc el "Dia de l'emprenedoria del sud de Catalunya"

El dia 25 tindrà lloc el "Dia de l'emprenedoria del sud de Catalunya"

El dia 25 tindrà lloc el "Dia de l'emprenedoria del sud de Catalunya"

El Palau de Congressos acollirà la jornada que té com a objectius fer visible els serveis a l’emprenedor que hi ha a totes les comarques de Tarragona i oferir xerrades sobre recursos, oportunitats de negoci i noves tendències en l’àmbit de l’emprenedoria.
23/03/2015

 

El dia 25 de març tindrà lloc la segona edició del Dia de l'emprenedoria del Sud de Catalunya amb una Jornada que tindrà lloc al Palau de Congressos i que té com a objectius fer visible els servis a l’emprenedor que hi ha a totes les comarques de Tarragona i oferir xerrades i tallers sobre eines, recursos, oportunitats de negoci i noves tendències en l’àmbit de l’emprenedoria. L’organització va a càrrec de l'Ajuntament de Tarragona i "La URV emprèn".

"La URV emprèn" és una plataforma de més de 25 entitats de les comarques de Tarragona que ofereixen serveis d'emprenedoria. La plataforma està liderada per la Càtedra d'emprenedoria i la Fundació de la URV. L'Ajuntament, a través de Tarragona Impulsa, forma part de la plataforma.

L’any passat la Jornada es va celebrar al Vendrell i va comptar amb la participació de 300 persones.

Les inscripcions es poden fer a la web del Dia de l'Emprenedor

Segells de reconeixement d’administració oberta