Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Emprenedors i empreses de base tecnològica ja poden sol·licitar l'accés a Tarragona Open Future

Emprenedors i empreses de base tecnològica ja poden sol·licitar l'accés a Tarragona Open Future

Emprenedors i empreses de base tecnològica ja poden sol·licitar l'accés a Tarragona Open Future

Els projectes han d'estar vinculats a l’organització i el desenvolupament de grans esdeveniments, com els Jocs Mediterranis del 2017, i a l’estratègia Smart city.
15/06/2015

 

Avui, 15 de juny, s’ha obert la convocatòria per participar en el programa de suport a l’emprenedoria de base tecnològica Tarragona Open Future. Les sol·licituds es poden presentar fins el 31 d’agost mitjançant el formulari online que les persones interessades trobaran al web http://tarragona.openfuture.org

El programa Tarragona Open Future s’adreça a emprenedors i empreses que tenen un projecte relacionat amb els vuit reptes que es plantegen a la convocatòria d’aquesta primera edició. Els reptes estan vinculats a l’organització i el desenvolupament de grans esdeveniments, com els Jocs Mediterranis del 2017, i a l’estratègia Smart city. Els projectes que accedeixin al programa, un màxim de 12, disposaran de 6 mesos intensius de mentoring, assessorament especialitzat, formació, networking i trobades amb inversors, entre d’altres recursos, per donar-los suport en el desenvolupament de la idea de negoci.

Tarragona Open Future forma part de l’àmplia escala de serveis de suport a l’emprenedoria que Telefònica posa a disposició de les startups de 17 països. El programa facilita visibilitat i possibilitats d’accés a finançament a nivell internacional, a més d’altres eines que contribueixen a convertir les idees en empreses d’èxit. L’Ajuntament de Tarragona ha apostat per aquest programa per posar a disposició dels emprenedors del territori recursos de primer nivell per desenvolupar idees de negoci de base tecnològica i contribuir a la creació d’un tipus d’empresa que genera ocupació de qualitat.

Aquest programa el va presentar oficialment dijous passat el conseller d’Esports, Jocs del Mediterrani, Transparència i Ciutat Intel·ligent, Javier Villamayor, durant l’esdeveniment Tarragona Startups Network, que va reunir emprenedors i inversors al nou centre de crowdworking ubicat a l’Espai Tabacalera. Van assistir-hi més de 60 persones vinculades a l’àmbit de l’emprenedoria del territori, entre d’altres professionals van assistir responsables de Caixa Capital Risk, CrowdCube, NeroVentures, Enginova, Seed&Click i 101Startups, que van poder conèixer de primera mà tres casos d’èxit d’startups internacionals: Marfeel, Geenup i Cl3ver. També van poder intercanviar coneixements, informació i dubtes amb sis representants de diferents fonts de finançament alternatiu.

Durant la darrera part de l’acte els emprenedors van exposar els seus projectes i necessitats de finançament als diferents inversors, que van premiar els millors projectes amb una entrada pel Mobile World Congress 2016 i quatre entrades pel 4YFN 2016, dos esdeveniments imprescindibles en l’àmbit de les startups relacionades amb les TIC.

Segells de reconeixement d’administració oberta