Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2015 Inici del Programa Yuzz 2015 "Joves amb idees"

Inici del Programa Yuzz 2015 "Joves amb idees"

Inici del Programa Yuzz 2015 "Joves amb idees"

13/03/2015

Ahir Tarragona Impulsa va posar en marxa la VI edició de Yuzz “Joves amb idees”, que compta amb la participació de 25 joves emprenedors que han estat seleccionats per desenvolupar la seva idea de negoci. L’acte va comptar amb la presència del tinent d’alcalde de Treball i Activació Econòmica, Xavier Tarrés.

Yuzz ofereix durant cinc mesos, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. Aquesta iniciativa està coordinada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb el suport del Banco Santander i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la URV. Als emprenedors se’ls hi ofereix un espai per treballar, formació gratuïta i tutorització personalitzada.

A més de desenvolupar la seva idea de negoci, els responsables dels millors projectes de tot l’Estat optaran a viatjar a Silicon Valley, per assistir al Fòrum Impulsa i,  a la tornada,  optar a finançament per posar en marxa el seu negoci.

En les cinc edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en el darrer any hi han participat 600 emprenedors amb 378 projectes a 24 centres YUZZ repartits per tot l’Estat.

L’Ajuntament de Tarragona juntament amb més de 40 entitats locals públiques i privades fan possible que el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge del Banc Santander, desenvolupi el programa amb centres de formació propis a cada localitat. A la nostra ciutat, el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa (edifici de la Tabacalera).

Més informació en aquest enllaç: www.yuzz.org

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat