Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 L’Alcalde i el Subdelegat del Govern inauguren les noves instal·lacions de Tarragona Impulsa a l’Espai Tabacalera

L’Alcalde i el Subdelegat del Govern inauguren les noves instal·lacions de Tarragona Impulsa a l’Espai Tabacalera

L’Alcalde i el Subdelegat del Govern inauguren les noves instal·lacions de Tarragona Impulsa a l’Espai Tabacalera

Les obres de rehabilitació de l'espai han tingut un cost de 2.5 milions d'euros, i han esta finançades pel Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local.
L’Alcalde i el Subdelegat del Govern inauguren les noves instal·lacions de Tarragona Impulsa a l’Espai Tabacalera Foto: Mauri Fernández
04/12/2012

 

Tarragona Impulsa, el servei de l’Ajuntament de Tarragona que va néixer a partir de la unió del Servei Municipal d’Ocupació i del Viver d’empreses Pau Delclòs, té per objectiu desenvolupar tots els serveis i programes relacionats amb les polítiques actives d’ocupació, la creació d’empreses i la dinamització del teixit empresarial. Amb aquesta voluntat, els dies 3, 4 i 5 de desembre se celebren unes jornades dedicades a explicar a la ciutadania i empreses de la ciutat els nous serveis que els pot oferir. Aquesta iniciativa, anomenada “Tarragona impulsa el teu projecte”, es duu a terme a les noves instal·lacions.

Tarragona Impulsa està situat a 2 plantes del magatzem 1 de l’Espai Tabacalera i compta amb un total de 1.400m2. En aquest espai disposen de despatxos, borsa de treball, sales de reunions, 4 aules, espai coworking i 4 despatxos per a ubicació d’empreses. Aquestes instal·lacions se sumen i es complementen amb les ja existents: Viver d’Empreses, Espai de Trobada de Campclar i espais d’orientació al Centre Sociocultural de la Part Alta.

Les obres de Tarragona Impulsa a la Tabacalera han estat finançades pel Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local i han tingut un cost de 2,5M d’€.

Segells de reconeixement d’administració oberta