Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 La nova directora del Servei d'Ocupació de Catalunya visita Tarragona Impulsa

La nova directora del Servei d'Ocupació de Catalunya visita Tarragona Impulsa

La nova directora del Servei d'Ocupació de Catalunya visita Tarragona Impulsa

El SOC vinculat amb projectes dels Jocs Mediterranis 2017
27/07/2015

 

La nova directora del Servei d’Ocupació de Catalunya, Carme Duch, va mantenir a les instal·lacions de Tarragona Impulsa una reunió amb Francesc Roca, tinent d’alcalde conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Tarragona. Durant la trobada van intercanviar informació sobre les línies d’actuació en matèria d’ocupació, formació i desenvolupament local que es desenvolupen des de l’Ajuntament, la majoria d’elles amb el cofinançament del SOC.

Els programes realitzats amb la col·laboració d’ambdues entitats tenen un abast i un impacte molt important a la ciutat de Tarragona, ja que es tracta majoritàriament de formació per a persones en situació d’atur, plans d’ocupació, programes per a la qualificació i inserció de col·lectius específics (joves i majors de 45 anys) i programes de desenvolupament local.

“En el cas de Tarragona, és important destacar la col·laboració del SOC amb els projectes vinculats amb els Jocs Mediterranis 2017” diu el conseller Francesc Roca. “En concret, el SOC està facilitant la formació dels més de 3.000 voluntaris dels Jocs i la realització de projectes de desenvolupament local en què participen els 14 municipis de Tarragona que són subseus dels Jocs”.

Al llarg de la visita, la directora del SOC va poder conèixer els equips de Tarragona Impulsa i dels Jocs Mediterranis responsables de la realització de tots els programes vinculats al desenvolupament de les polítiques actives d’ocupació.

Segells de reconeixement d’administració oberta