Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 L'Ajuntament de Tarragona col·labora en la millora de l'ocupació i la competitivitat de les empreses

L'Ajuntament de Tarragona col·labora en la millora de l'ocupació i la competitivitat de les empreses

L'Ajuntament de Tarragona col·labora en la millora de l'ocupació i la competitivitat de les empreses

Cent mil euros del pressupost d’enguany destinats a pal·liar l'atur
29/10/2015El Ple de l'Ajuntament de Tarragona va aprovar el passat 28 de setembre les bases reguladores de les subvencions a empreses per a la contractació de persones que hagin participat en programes de polítiques actives d’ocupació promoguts pel Servei Municipal d'Ocupació (Tarragona Impulsa) i l'obertura de la convocatòria per a l'exercici 2015.

Tarragona Impulsa ha endegat aquesta iniciativa, destinant 100.000 € del pressupost de 2015, amb els objectius prioritaris de reduir l'atur del municipi i incentivar la contractació de nous treballadors, donant així suport al teixit empresarial del territori.


L'ajut, a fi de donar suport a les empreses fomentant la creació de llocs de treball, consisteix a sufragar com a màxim el 50% de les despeses que li suposi a l’empresa la contractació de la persona treballadora, amb un límit de 6.000 € per contracte anual a jornada completa. La contractació ha de ser com a mínim de 3 mesos i del 50% de la jornada de treball habitual.

Es beneficiaran d'aquests ajuts les empreses, individuals o en forma societària, i entitats que hagin desenvolupat la seva activitat abans de la data de la primera contractació subvencionable i que, a través del servei d’intermediació laboral de l’Ajuntament de Tarragona, contractin persones en situació d’atur i que hagin participat o estiguin participant en programes de polítiques actives d'ocupació promogudes pel Servei Municipal d'Ocupació (Tarragona Impulsa) en els últims 5 anys. L'empresa ha de tenir un centre de treball al terme municipal de Tarragona, o bé contractar a una persona resident a Tarragona.

En declaracions del conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, “Amb aquesta iniciativa avancem, per segon any consecutiu, en el desenvolupament de polítiques actives d’ocupació del territori, ja que aquestes accions tan concretes tenen un impacte directe i immediat tant en els empresaris o empreses com en les persones que són contractades.”

El termini de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 30 de novembre de 2015.

Podeu accedir a l'anunci de les bases en aquest enllaç

Segells de reconeixement d’administració oberta