Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2015 L'Ajuntament signa un conveni per promoure la inversió privada

L'Ajuntament signa un conveni per promoure la inversió privada

L'Ajuntament signa un conveni per promoure la inversió privada

Noves vies de finançament per a projectes emprenedors tarragonins.
L'Ajuntament signa un conveni per promoure la inversió privada Fotos: El tinent d’alcalde Francesc Roca, conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic amb Joaquín Manso, en representació de Tarragona Smart Ups.
15/12/2015

L’Ajuntament de Tarragona i l’empresa Tarragona Smart-Ups han signat un conveni de col·laboració amb la finalitat de facilitar l’accés al finançament als emprenedors que s’adrecen a Tarragona Impulsa i que tenen projectes emprenedors d’alt valor afegit.

Francesc Roca, conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic i Joaquín Manso, de Tarragona Smart Ups, han signat un conveni de col·laboració que ofereix suport a start ups que hagin estat en algun dels programes d’assessorament a emprenedors del Tarragona Impulsa. L’objectiu és facilitar l’obtenció de finançament per part dels emprenedors del territori que necessiten petites inversions privades per iniciar els seus projectes empresarials.

Aquesta empresa, de recent creació, està ubicada a la Vall de l’Arrabassada i vol ocupar el buit existent a Tarragona com a fons d’inversió d’empreses en fases inicials, el que s’anomena capital llavor. Ofereix l’opció que estalviadors tarragonins es converteixin en petits Inversors que potenciïn projectes del territori. Alhora, també posen a disposició de les empreses tarragonines la seva expertesa en el món de la consultoria i l’estratègia empresarial i ajuden en la presa de decisions a través de l’anàlisi de les dades.

“Entre els principals objectius de l’Ajuntament de Tarragona, hi ha el de facilitar la creació d’empreses mitjançant l’assessorament, la formació i l’acompanyament al principi de l’activitat empresarial i contribuir d’aquesta manera a la promoció de l’esperit emprenedor i el desenvolupament del teixit productiu de la ciutat de Tarragona i la generació d’ocupació”, afirma Francesc Roca.

Ambdues parts consideren la conveniència de col·laborar per millorar el finançament i promoció de les empreses d’alt valor afegit, com a mitjà per afavorir la creació i consolidació d'ocupació i donar suport als projectes empresarials viables.

Amb la signatura d'aquest acord de col·laboració, l’empresa Tarragona Smart-Ups i l'Ajuntament, donen un pas important per ajudar als projectes emprenedors de recent creació a superar un dels principals obstacles que es troben a l'hora d'iniciar una activitat d’auto ocupació com són els recursos financers.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat