Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2015 Nous cursos per a emprenedors al Tarragona Impulsa

Nous cursos per a emprenedors al Tarragona Impulsa

Nous cursos per a emprenedors al Tarragona Impulsa

Vuit càpsules formatives gratuïtes sobre noves tecnologies, màrqueting en línia, política de preus, venda per Internet, compatibilitat i fiscalitat.
29/09/2015

 

Tarragona Impulsa ha organitzat pel tercer trimestre d’enguany, del 6 d’octubre al 14 de desembre, vuit cursos adreçats a emprenedors per tal de millorar la seva formació. Es tracta de càpsules formatives gratuïtes centrades en l’ús de les noves tecnologies per vendre a través d’internet i per gestionar les seves empreses de forma més eficient.

Sessions formatives

La primera de les formacions s’iniciarà el 6 d’octubre, a les 16 hores, i permetrà als participants familiaritzar-se amb Wordpress, el programa més emprat per crear pàgines web. En aquesta mateixa línia també es duran a terme sessions adreçades a donar a conèixer com vendre per internet, com fer una bona campanya de màrqueting a través de xarxes socials i com poder valorar els usuaris que entren a la nostra web o interaccionen amb les xarxes socials corporatives.

També es treballaran temàtiques que habitualment preocupen als emprenedors, com per exemple, quina és la estratègia correcta per tal de determinar els preus del que venem, la importància de tenir una bona marca i com interpretar la fiscalitat i la comptabilitat de l’empresa.

Cal destacar, que el dia 21 d’octubre a les 18 hores, Chus Blasco presentarà el seu darrer llibre “Noves finances per a nous negocis”, que tracta d’ajudar les empreses a invertir en la seva capacitat d’anticipació.

Els cursos són gratuïts i es duran a terme a les dependències de Tarragona Impulsa. Les places són limitades i cal formalitzar la inscripció aquí. O trucar al telèfon 977 24 36 09.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat