Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Open Future: convocatòria oberta fins al 31 d'agost

Open Future: convocatòria oberta fins al 31 d'agost

Open Future: convocatòria oberta fins al 31 d'agost

Animeu-vos a participar i podreu accedir a totes les oportunitats que Open Future ofereix al vostre projecte empresarial i a l’espai de treball del crowdworking Green M1, a Tarragona Impulsa.

Open Future: convocatòria oberta fins al 31 d'agost Portada web Open Future
10/08/2015

 

Fins al 31 d’agost romandrà oberta la convocatòria per participar en el nou programa de suport a emprenedors i empreses de base tecnològica Tarragona Open Future. Podeu entrar al web tarragona.openfuture.org i veure tota la informació sobre el programa i sobre els vuit reptes que llancem en aquesta primera convocatòria.

Open Future és un programa de Telefònica que a Tarragona es desenvolupa amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona. S’adreça a emprenedors i petites empreses tecnològiques que tinguin un projecte per respondre a algun dels reptes que plantegem a la convocatòria, relacionats amb l’organització dels Jocs Mediterranis 2017 i l’estratègia smart city.

El programa es desenvolupa a 17 països i ofereix una plataforma d’innovació oberta on participa un complet ecosistema emprenedor format per experts en tecnologia i desenvolupament empresarial, inversors, empreses i emprenedors.

Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria podeu posar-vos en contacte amb Eva Grañena (egranena@tarragona.cat) o Valle Mellado (vmellado@tarragona.cat).

 

Segells de reconeixement d’administració oberta