Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 S’obre el termini per accedir a l'espai coworking de Tarragona Impulsa

S’obre el termini per accedir a l'espai coworking de Tarragona Impulsa

S’obre el termini per accedir a l'espai coworking de Tarragona Impulsa

Aquest servei ofereix un espai de treball col·laboratiu on els emprenedors trobaran el suport necessari per consolidar la seva empresa al mercat.
S’obre el termini per accedir a l'espai coworking de Tarragona Impulsa Espai de coworking
18/05/2015

La convocatòria per accedir a l’espai s’ha publicat avui al BOPT i el termini per presentar les sol·licituds és de 15 dies hàbils a comptar a partir de demà i hi poden accedir autònoms i empreses creades fa menys de cinc anys. Així, fins el 4 de juny, els autònoms i societats que vulguin optar a un espai en el servei de coworking de Tarragona Impulsa podran presentar la seva sol·licitud.

L’objectiu del servei de coworking és facilitar als emprenedors un espai on poder desenvolupar la seva activitat amb l’acompanyament del servei tècnic de Tarragona Impulsa, l’accés a formació especialitzada i la possibilitat de treballar de forma col·laborativa amb altres emprenedors. L’espai de coworking està ubicat a Tarragona Impulsa, a la 1a planta del Magatzem 1 de la Tabacalera i disposa de tots els serveis bàsics, és a dir, connexió a internet per cable i per wifi, impressió... i serveis de valor afegit com assessorament en estratègia empresarial, aspectes fiscal i jurídics, activitats exclusives de networking, formació i accés a finanaçament, entre d’altres.

Segells de reconeixement d'administració oberta