Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Segona jornada dels tallers sectorials de la taula estratègica del llegat de Tarragona 2017

Segona jornada dels tallers sectorials de la taula estratègica del llegat de Tarragona 2017

Segona jornada dels tallers sectorials de la taula estratègica del llegat de Tarragona 2017

Agents del teixit empresarial, social i esportiu i de l’administració local dels 16 municipis seu dels Jocs Mediterranis treballaran conjuntament per fer realitat el llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 en el desenvolupament socioeconòmic del territori
25/09/2015

Més de 176 agents públics i privats del territori participaran els dies 28 i 29 de setembre en la segona jornada dels tallers sectorials de treball per definir els projectes estratègics que cal potenciar i promoure en el territori, per tal d’assegurar el llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Els quatre tallers sectorials previstos són: Territori, Economia, Ciutadania i Esport, i representen els interessos de diferents sectors d’activitat, així com dels 16 municipis seu dels Jocs. El seu objectiu és fer del llegat dels Jocs Mediterranis una realitat, i els municipis seu, els receptors d’aquest llegat.

Durant els tallers, els agents treballaran conjuntament per tal d'identificar, descriure i prioritzar accions i projectes necessaris per poder assolir els reptes de llegat, definits en la primera convocatòria dels tallers del mes d’abril. Els resultats dels tallers seran una contribució clau en el procés de formulació de l’estratègia de llegat dels Jocs Mediterranis i complementaran els resultats de les entrevistes que s’estan realitzant amb agents clau del territori. Tots aquests resultats es recolliran en el Pla Estratègic del Llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

Aquesta acció s’emmarca en el procés de planificació estratègica del llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, envers el desenvolupament socioeconòmic del territori que s’està desenvolupant durant l’any 2015 a través de la Taula estratègica. Es treballa per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu, en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.

Segells de reconeixement d’administració oberta