Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Tarragona Impulsa col·labora amb l'organització d'un segon Hackathon

Tarragona Impulsa col·labora amb l'organització d'un segon Hackathon

Tarragona Impulsa col·labora amb l'organització d'un segon Hackathon

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 1 i 2 de febrer a la Capsa de Música, gràcies a la col·laboració també de l'Associació de Músics de Tarragona (AMT).
28/01/2014

Després de l'experiència positiva obtinguda en la primera edició del Thinkit Smartcities Hackathon, el grup Thinkit ha decidit organitzar una segona edició de la hackathon el proper cap de setmana de l'1 i 2 de febrer, altre cop a l'espai de la Capsa de Música situat a l'edifici de la Tabacalera.

En paraules d'Albert Abelló, membre del grup Thinkit, “Aquest cop es tractarà una temàtica nova i molt més divertida: la gamificació. La gamificació la podem entendre com: "l'ús de mecàniques de jocs en entorns i aplicacions no lúdiques per a potenciar la motivació, concentració, esforç, fidelització i altres valors positius comuns en els jocs. És una nova estratègia per a influir i motivar grups de persones". En resum, són un conjunt de mètodes que ens permeten transformar en joc qualsevol tasca i fer que aquesta sigui divertida i entretinguda”.

Els organitzadors prometen noves sorpreses i la participació d'experts d'empreses del sector de la gamficació i dels videojocs que assessoraran sobre aquesta temàtica. La pàgina d'inscripció és: thinkit.eventbrite.com.

Segells de reconeixement d’administració oberta