Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Tarragona Impulsa inicia la formació de Voluntaris dels JJMM 2017

Tarragona Impulsa inicia la formació de Voluntaris dels JJMM 2017

Tarragona Impulsa inicia la formació de Voluntaris dels JJMM 2017

Aquesta setmana s'ha iniciat el primer dels cursos que el Servei Municipal d'Ocupació ofereix als demandants d'ocupació inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya i als JJMM 2017.
16/01/2015

 

Tarragona Impulsa i els JJMM 2017 treballen conjuntament per oferir formació als voluntaris que estiguin en situació d'atur amb l'objectiu de formar l’equip de voluntaris Tarragona 2017.

Aquesta formació és prioritària pel Comitè Organitzador dels JJMM per tal de garantir l’èxit organitzatiu dels Jocs. Els voluntaris són l’eix bàsic de l’estructura organitzativa dels Jocs, per aquest motiu es posa un especial èmfasi en la planificació de la formació dels voluntaris.

Actualment i fins el 12 de març, aquest primer grup d'alumnes rebrà 220 hores d'Anglès atenció al públic, en les que desenvoluparan la competència verbal i escrita de l'anglès per facilitar la comunicació, informació, atenció i servei a clients o tercers estrangers. Una vegada superat el curs i segons el nivel adquirit, els alumnes tenen la possiblitat de presentar-se a la prova oficial de Cambridge i obtenir el certificat oficial.

Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Ministerio de Empleo y Seguridad Social i el Fons Social Europeu.

 

Més informació i cursos

 

Segells de reconeixement d’administració oberta