Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Tarragona Impulsa s'instal·la a La Tabacalera

Tarragona Impulsa s'instal·la a La Tabacalera

Tarragona Impulsa s'instal·la a La Tabacalera

Les oficines consten de dues plantes al Magatzem 1, on s'ubiquen l'espai empresa i borsa de treball, les aules de formació, els espais en lloguer per a emprenedors i el personal de Tarragona Impulsa.
14/11/2012
Per poder oferir un millor servei als usuaris en matèria de formació, ocupació, emprenedoria i empresa, el Servei Municipal d’Ocupació, a partir d’ara Tarragona Impulsa, trasllada tots els seus serveis a les noves instal·lacions situades al segon i tercer pis del magatzem 1 de l’edifici de La Tabacalera (avinguda Vidal i Barraquer s/n).

A la primera planta de Tarragona Impulsa el ciutadà trobarà l’espai borsa de treball, dedicat a la recerca de feina, i on l’usuari pot utilitzar tots els materials que es posen a la seva disposició i rebre el suport dels tècnics d’orientació. En aquest mateix espai es gestionen les ofertes de feina que les empreses fan arribar al nostre servei i la borsa de treball. A la mateixa planta Tarragona Impulsa dedica una part a l’espai empresa, on es dona servei d’assessorament a l’emprenedor i a l’empresa, es gestionen projectes per a emprenedors (com en aquest moment s’està fent amb projecte YUZZ) i s’imparteixen formacions relaciones amb l’empresa i l’emprenedoria. La resta dels espais d’aquesta planta estan dedicats a aules de formació per poder oferir cursos amb el reconeixement de certificat de professionalitat i donar així valor afegit a les formacions impartides.

La segona planta del Tarragona Impulsa està dedicada al lloguer d’espais per a emprenedors com son els despatxos o la zona coworking. La resta de l'espai és utilitzat pel personal de Tarragona Impulsa que fa possible tots els projectes i programes que fomenten l’ocupació i treballen per buscar alternatives a la situació del mercat de treball actual.

Amb aquesta millora l’Ajuntament de Tarragona amb Tarragona Impulsa vol donar a l’usuari eines per poder incorporar-se al món laboral o millorar la seva situació laboral  i crear sinergies amb el teixit empresarial del territori.

Segells de reconeixement d’administració oberta