Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Tarragona Open Future inaugura el primer espai crowdworking de Catalunya

Tarragona Open Future inaugura el primer espai crowdworking de Catalunya

Tarragona Open Future inaugura el primer espai crowdworking de Catalunya

El programa té com a objectiu captar el talent innovador
Tarragona Open Future inaugura el primer espai crowdworking de Catalunya Foto: Mauri Fernandez
03/02/2015

 

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president de Telefònica Open Future, Luis Solana, han signat un conveni de col·laboració adreçat a promoure l’emprenedoria de base tecnològica mitjançant la plataforma Open Future, que és una aplicació en línia a través de la qual les entitats públiques, de la mà de Telefònica, vehiculen el llançament de reptes. Aquests reptes han de respondre a demandes reals d’administracions o empreses que cerquin una solució de base tecnològica per donar alternatives a necessitats reals de les seves administracions.

L'objectiu del programa Open Future és captar el talent innovador i posar-lo en contacte a través d’una plataforma en línia. La plataforma permet que emprenedors, empreses i entitats de tot el món comparteixen idees i projectes i els treballin de forma col·laborativa.

A més de la signatura del Conveni, s’ha inaugurat l’espai crowdworking on els emprenedors podran treballar la seva idea de negoci i on es desenvoluparan xerrades, tallers i esdeveniments. Tarragona Open Future es converteix en el primer espai crowdworking de Catalunya, un centre d’emprenedoria ubicat a l’Espai Tabacalera, impulsat per Telefònica i l’Ajuntament.

A l’acte també hi han intervingut el director general de Telefònica a Catalunya, Kim Faura, i el tinent d’alcalde de Projectes Estratègics, Javier Villamayor.

Segells de reconeixement d’administració oberta