Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Tarragona Open Future ja compta amb 14 noves empreses

Tarragona Open Future ja compta amb 14 noves empreses

Tarragona Open Future ja compta amb 14 noves empreses

Inicien un programa d’acceleració empresarial per impulsar els seus projectes amb l’acompanyament de Tarragona Impulsa i Telefònica
Tarragona Open Future ja compta amb 14 noves empreses Imatge de la primera sessió
15/10/2015


Des d’aquesta setmana i fins al mes de març es desenvolupa a les instal·lacions de Tarragona Impulsa aquest programa d’acceleració empresarial que l’Ajuntament de Tarragona ofereix de la mà de Telefònica Open Future, on participen catorze noves empreses amb activitats relacionades amb els Jocs Mediterranis i l'estratègia Smart City.

De les 36 sol·licituds presentades, algunes d’elles provinents d’altres països i zones d’Espanya, s’han seleccionat catorze per participar en el programa. Entre les iniciatives hi ha una gran varietat de sectors, hi ha projectes relacionats amb el turisme, esports, sostenibilitat mediambiental o robòtica, el que és comú a tots és que tenen un component tecnològic. Aquests emprenedors tindran oportunitat d’accelerar els seus projectes amb l’acompanyament d’experts, formació, contacte amb inversors i participació en esdeveniments únics per a emprenedors de base tecnològica.

Tarragona Open Future forma part de l’àmplia escala de serveis de suport a l’emprenedoria que Telefònica posa a disposició de les startups de 17 països. El programa facilita visibilitat i possibilitats d’accés a finançament a escala internacional, a més d’altres eines que contribueixen a convertir les idees en empreses d’èxit. L’Ajuntament de Tarragona ha apostat per aquest programa per posar a disposició dels emprenedors del territori recursos de primer nivell per desenvolupar idees de negoci de base tecnològica i contribuir a la creació d’un tipus d’empresa que genera ocupació de qualitat.

La plataforma permet als emprenedors, empreses i organitzacions de tot el món compartir idees i projectes i treballar de manera col·laborativa. Tarragona Open Future és el primer espai crowdworking de Catalunya, un centre de promoció de l’emprenedoria promogut per l’Ajuntament i Telefònica.

Segells de reconeixement d’administració oberta