Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Un negoci de paquets turístics per a runners, guanyador del programa “YUZZ 2015” per a joves emprenedors

Un negoci de paquets turístics per a runners, guanyador del programa “YUZZ 2015” per a joves emprenedors

Un negoci de paquets turístics per a runners, guanyador del programa “YUZZ 2015” per a joves emprenedors

Jonathan Florido, amb el projecte Runnerexperience, aconsegueix una plaça per viatjar a Silicon Valley juntament amb 41 joves emprenedors d’arreu de l’Estat
10/09/2015

 

Trenta joves emprenedors de Tarragona han participat al programa YUZZ que dirigeix CISE, amb el patrocini del Banco Santander, i la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de Tarragona.

L'empresa Runnerexperience que ofereix paquets turístics per a corredors a més de 400 curses de tota Espanya ha estat seleccionada com la millor idea del centre YUZZ Tarragona i ha obtingut una plaça per viatjar a Silicon Valley, la meca de la innovació mundial, del 29 d’octubre al 4 de novembre.

Runnerexperience se suma a la tendència creixent del món del running i ofereix una solució per a les persones a les quals els agrada córrer curses i alhora visitar nous indrets. Cal tenir en compte que aquest 2015, només a Espanya, es duran a terme més de 5.000 curses i representaran més de 120.000 viatges dels corredors i els seus acompanyants. Runnerexperience ofereix una solució per tal que els esportistes puguin triar destinació només en un clic, fer la reserva de la cursa i de l’allotjament. Amb preus dels paquets entre els 80 i els 200 euros Runnerexperience, que estarà disponible a finals d’aquest mes, es despunta com un regal innovador per aquest Nadal.

El jurat ha seleccionat aquest projecte com el millor del centre Yuzz Tarragona, en el qual més de 30 joves emprenedors han comptat amb el suport de la Universitat Rovira i Virgili i l’Ajuntament de Tarragona. Jonathan Florido, juntament amb el guanyadors dels 41 centres de tota Espanya, visitaran Silicon Valley per tal de conèixer de prop l'ecosistema d’emprenedoria i innovació més gran del món. Visitaran empreses de gran rellevància internacional com Google, Linkedin i Facebook i rebran conferències a prestigioses universitats com Berkeley o Standford. A banda podran conèixer el Spain Tech Center, que té com a finalitat implantar PYMES de base tecnològica espanyoles en un dels entorns més dinàmics i competitius del món. El 6 de novembre, a la Ciutat Grup Santander (Madrid), els 42 joves presentaran les seves idees davant d’un tribunal d’experts. Els tres millors projectes emprenedors rebran una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 euros, respectivament.

A banda, tots els participants de YUZZ que constitueixin la seva empresa en els propers sis mesos s’incorporaran de manera gratuïta al programa de consolidació empresarial de l’Ajuntament de Tarragona, que consta de tutories per part de personal tècnic del Tarragona Impulsa i d’experts independents al llarg de tres anys, i té un valor estimat de 3.000 euros.

YUZZ, una aposta per la innovació

El projecte YUZZ va arrencar el 2009 en dos centres, un a Barcelona i l’altre a Madrid, com un viver tecnològic de grans idees. Des de llavors ha crescut de manera exponencial i, en aquesta nova edició, que dirigeix CISE amb el patrocini de Santander Universitats, ha assolit els 42 centres YUZZ repartits per tot Espanya amb la participació de gairebé 900 joves emprenedors.

Durant els cinc mesos de durada del programa han rebut formació i acompanyament per dur a terme les seves idees empresarials i han comptat amb una xarxa de 200 experts professionals, formació empresarial, assessories, tutories personalitzades i una plataforma de treball col·laboratiu en línia. YUZZ compta amb la col·laboració de més de 60 entitats locals i amb el suport d’altres entitats i organitzacions en l'àmbit nacional com Indra, Secot, la Fundació Princesa de Girona, la Fundació INCYDE, INTEL, Red Emprendia i Tuenti.

Més informació al web del programa d'emprenedoria Yuzz.

Segells de reconeixement d’administració oberta