Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2015 Votacions populars per determinar els guanyadors dels Premis Empresa Tarragona Smart City

Votacions populars per determinar els guanyadors dels Premis Empresa Tarragona Smart City

Votacions populars per determinar els guanyadors dels Premis Empresa Tarragona Smart City

Els "m’agrada" que facin els ciutadans al Youtube de l’Ajuntament, fins al 15 de novembre, determinaran les puntuacions
09/11/2015


Al llarg de tota la setmana els ciutadans de Tarragona podran decidir quins són els projectes emprenedors del territori que són mereixedors de premis en efectiu de fins a 5.000 €. Tots els projectes que han participat en la convocatòria dels Premis Empresa Tarragona Smart City han elaborat un vídeo promocional que està penjat al canal de Youtube de l’Ajuntament. Els m’agrada que facin els ciutadans determinaran un 10% de les puntuacions dels premis finals de les quatre categories:

  1. cultura i turisme
  2. salut i esport
  3. eficiència energètica, sostenibilitat i tecnologia
  4. innovació social

Els projectes es podran votar fins aquest diumenge dia 15 a les 24 hores.

El tinent d’alcalde d’Ocupació i Desenvolupament de l’Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, ha manifestat que: "Amb el suport a l’emprenedoria, l’Ajuntament de Tarragona vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses i, en concret, d’iniciatives empresarials susceptibles de generar ocupació de qualitat i de retenir i captar talent al territori".

En el context de l’organització dels Jocs Mediterranis 2017, del Pla Estratègic Tarragona 2022 i l’aposta per esdevenir una ‘smart city’, aquests premis volen incentivar especialment l’emprenedoria vinculada a la innovació en aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics.

Per cadascuna d’aquestes categories hi ha dos premis valorats en 5.000 i 1.500 € respectivament. Així mateix, es premiarà aquells centres educatius de la ciutat que liderin iniciatives de promoció de l’emprenedoria entre els seus alumnes. Amb un premi de 1.500 € per l’adquisició de material escolar i un distintiu de reconeixement del treball realitzat pel centre. Els premis s’entregaran en un acte obert al públic el 3 de desembre al Tarragona Impulsa.

Les novetats del programa es poden seguir a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #TGNSmartPremis i al web www.tarragona.cat/empreses/tarragonaimpulsa

Segells de reconeixement d’administració oberta