Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2015 YUZZ convoca la VI edició de "Joves amb Idees"

YUZZ convoca la VI edició de "Joves amb Idees"

YUZZ convoca la VI edició de "Joves amb Idees"

Les candidatures es poden presentar fins al dia 19 de febrer
30/01/2015

 

Fins al 19 de febrer està oberta la convocatòria per participar en la VI edició del programa YUZZ “Joves amb idees”, que s'adreça a nois i noies entre 18 i 30 anys que tinguin una idea innovadora, la vulguin posar en marxa i tinguin esperit emprenedor. Els interessats han de presentar la seva candidatura a través d’un formulari disponible a www.yuzz.org

Els seleccionats tindran l’oportunitat de desenvolupar la seva idea de negoci i els millors projectes optaran a múltiples viatges a Silicon Valley, beques per assistir al Fòrum Impulsa i 60.000 euros en premis per a finançar el seu projecte.

Yuzz ofereix durant cinc mesos, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. En les cinc edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en el darrer any hi han participat 600 emprenedors amb 378 projectes a 24 centres YUZZ repartits per tot l’Estat.

L’Ajuntament de Tarragona juntament amb més de 40 entitats locals públiques i privades fan possible que el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge del Banc Santander, desenvolupi el programa amb centres de formació propis a cada localitat. A la nostra ciutat, el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa (edifici de la Tabacalera).

Més informació i inscripcions: www.yuzz.org

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat