Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2016 Capacita't com a Auxiliar de Serveis en Instal·lacions Esportives

Capacita't com a Auxiliar de Serveis en Instal·lacions Esportives

Capacita't com a Auxiliar de Serveis en Instal·lacions Esportives

La capacitació vol formar 15 persones aturades de més de 16 anys preferentment residents als barris de Campclar i Bonavista amb nivell formatiu mínim de certificat d’escolaritat reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
04/07/2016

Aquest projecte respon a la necessitat de dissenyar noves línies d’actuacions d’orientació sociolaboral innovadores dirigides a persones dels col·lectius vulnerables dels barris de Campclar i Bonavista, aprofitant que la celebració dels Jocs del Mediterrani afavoreix la creació de nous perfils professionals que poden ser realitzats per persones d’aquest col·lectiu.

L'objectiu és oferir oportunitats de capacitació especialitzada en l’àmbit de la gestió d’instal·lacions esportives de forma eminentment pràctica i ajustada a les necessitats de les seus dels Jocs i especialment de l’Anella Mediterrània.

La capacitació vol formar 15 persones aturades de més de 16 anys preferentment residents als barris de Campclar i Bonavista amb nivell formatiu mínim de certificat d’escolaritat reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. La formació consisteix en 240 hores de capacitació teoricopràctica i 80 hores pràctiques.

Més informació

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat