Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Comença la segona edició del programa Open Future

Comença la segona edició del programa Open Future

Comença la segona edició del programa Open Future

Un total de 13 empreses de base tecnològica participen en aquest programa d'acceleració
20/10/2016


Aquesta setmana ha començat la segona edició de Tarragona Open Future, el programa d'acceleració empresarial organitzat per l'Ajuntament a través de Tarragona Impulsa i que compta amb la col·laboració de Telefónica. El Conseller de Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, va donar la benvinguda als participants i els va felicitar per haver superat el procés de selecció que els ha permès entrar al programa.

Aquest programa dóna suport i acompanyament a projectes empresarials de base tecnològica i valor afegit a través de mentors especialitzats, del treball en xarxa i de la participació en esdeveniments per a emprenedors. L'edició d'enguany, amb una durada de sis mesos, ha tingut al voltant d'una vintena de sol·licituds, d'entre les que han estat seleccionats 13 projectes amb més de 20 participants. Els sectors d'activitat dels participants són diversos i inclouen el desenvolupament personal, la gestió mediambiental, la inclusió social, el patrimoni, la gestió esportiva, i les noves aplicacions tecnològiques.

Entre els participants hi ha empreses en fases molt diverses, des de les més inicials fins a algunes ja molt avançades. L'objectiu és que tots ells realitzin un procés d'acceleració empresarial que els porti a posicionar-se en el seu mercat i a créixer.

Telefónica Open Future forma part del programa de serveis que la companyia, amb col·laboració públic-privada, en aquest cas de l'Ajuntament de Tarragona, ofereix als emprenedors de més de 24 espais de crowdworking, com el disponible a l'Espai Tabacalera. Aquests espais estan distribuïts entre països com Xile, Brasil, Equador, Finlàndia, Xina o Espanya, i la xarxa no deixa de créixer d'ençà que es va posar en marxa l'any 2014. Des dels seus inicis 764 empreses han gaudit del programa arreu del món.

Durant la primera edició a Tarragona van finalitzar el procés d'acceleració vuit empreses que continuen actives i creixent al territori.

Les empreses participants es poden consultar a la web tarragona.openfuture.org

Segells de reconeixement d’administració oberta