Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Dijous es lliuraran els Premis Empresa Tarragona Impulsa

Dijous es lliuraran els Premis Empresa Tarragona Impulsa

Dijous es lliuraran els Premis Empresa Tarragona Impulsa

L’objectiu es promoure l’esperit emprenedor i donar suport a noves empreses
22/11/2016

 

El pròxim dijous 24 de novembre, a les 18 hores, al saló d'actes de l'Ajuntament, se celebrarà el lliurament dels premis Empresa Tarragona Impulsa que tenen com a objectiu promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l'àrea d'influència de la ciutat de Tarragona.

La conselleria de Treball i Promoció Econòmica convoca aquest concurs per incentivar l'emprenedoria vinculada a la innovació, la sostenibilitat mediambiental i els sectors estratègics: la cultura i el turisme, l'esport, la salut, l'atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic. Amb el suport a l'emprenedoria, l'Ajuntament vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses.

Així, es lliuraran sis premis en dues categories: les millors idees de projectes empresarials i les millors empreses de nova creació constituïdes com a màxim en els darrers tres anys. Amb una dotació econòmica de 3.000 € per al primer premi de cadascuna de les categories i dos accèssits de 1.500 € per cada modalitat. En aquesta edició s'han presentat 19 projectes.

D'altra banda, es premiaran les iniciatives sorgides dels centres educatius que imparteixin ESO, BAT, o CF que destaquin per promoure l'esperit emprenedor entre els joves. Aquests obtindran un distintiu de reconeixement al treball desenvolupat i un premi econòmic de 1.000 €.

Al mateix acte es presentaran els tres millors projectes dels programes Yuzz, que es duu a terme amb la col·laboració del Banc Santander i la URV, i el de Tarragona Open Future amb la col·laboració de Telefónica, als quals se'ls lliuraran beques per valor de 1.500 i 3.000 €.

Segells de reconeixement d’administració oberta