Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Dijous se celebrarà la V Jornada pel foment de l'emprenedoria i l'ocupació

Dijous se celebrarà la V Jornada pel foment de l'emprenedoria i l'ocupació

Dijous se celebrarà la V Jornada pel foment de l'emprenedoria i l'ocupació

Està organitzada per Tarragona Impulsa i tindrà lloc al Palau de Congressos
14/11/2016


Tarragona Impulsa, el servei de l'Ajuntament de Tarragona encarregat de les polítiques d'ocupació, formació i empresa, ha organitzat pel dijous vinent dia 17 de novembre la V Jornada Tarragona Impulsa, dedicada al foment de l'emprenedoria i l'ocupació.

Des de Tarragona Impulsa es treballa per oferir a la ciutadania projectes innovadors i útils per millorar l'ocupabilitat dels usuaris. La V Jornada Tarragona Impulsa vol ser un punt de trobada i inspiració per a persones que estiguin fent una cerca activa d'ocupació o vulguin iniciar un projecte emprenedor propi.

El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha explicat que "la Jornada vol oferir un servei a la ciutadania, d'una banda, als emprenedors que volen tirar endavant el seu propi projecte professional i, d'altra, als que busquen feina; esperem que hi hagi molt de feedback entre els ponents i els assistents".

La Jornada s'inaugurarà a les 9.15 hores per part del conseller Francesc Roca i comptarà amb la ponència inaugural, a les 9.30 hores, de Quico Taronjí, llicenciat en Ciències de la Informació, especialitzat en programes de navegació i aventures, i protagonista del repte "Aïllat", que dissertarà sobre "Passió, supervivència, lideratge, superació i motivació". A continuació, intervindrà Ivan Utgé, emprenedor, comunicar i coordinador de l'Acceleradora Startup Catalonia Catalunya Sud, que tractarà sobre "Networking per l'ocupació i eines per comunicar".

Al llarg del matí els assistents a la Jornada es distribuiran en dues àrees la d'emprenedoria i la d'ocupació.

A l'àrea d'emprenedoria intervindran: la coach executiva Bibiana Villa; Lluís Font, emprenedor i consultor expert en noves tecnologies; August Corrons, professor d'Economia i de l'Empresa a la UOC i, per finalitzar, s'exposaran experiències sobre finançament.

Pel que fa a l'àrea d'ocupació, hi haurà la intervenció de representants de l'empresa Smart Selection, que explicaran com superar una entrevista de feina, i el professor universitari i autor de diversos llibres, Jesús A Mármol, tractarà en la seva conferència: "Supera el fracàs i troba feina".

A les 13.30 hores, hi haurà una taula rodona sobre oportunitats de desenvolupament econòmic al territori en la qual es presentaran les tendències d'ocupació i les possibilitats per emprendre en els seus àmbits econòmics.Més informació i inscripcions gratuïtes en aquest enllaç

 

Segells de reconeixement d’administració oberta