Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 El 1r Fòrum d'inversió CAT SUD reunirà els millors projectes emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

El 1r Fòrum d'inversió CAT SUD reunirà els millors projectes emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

El 1r Fòrum d'inversió CAT SUD reunirà els millors projectes emprenedors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

Els ajuntaments de Tarragona i Reus, la Diputació de Tarragona i ACCIÓ impulsen de manera conjunta, per primer cop, aquesta iniciativa
16/09/2016

 

Els ajuntaments de Tarragona i Reus, la Diputació de Tarragona i ACCIÓ (Agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya) convoquen per primer cop un fòrum d'inversió de manera conjunta adreçat a persones emprenedores i inversors del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.


L'Auditori Diputació acollirà, el dia 8 de novembre, la presentació publica d'un total de vuit projectes, seleccionats prèviament, que cerquen finançament. D'aquesta manera, culminarà un procés que inclou la presentació i selecció de projectes, així com un pla de formació integrat per tres tallers teoricopràctics gratuïts per a perfeccionar les habilitats i millorar el rendiment empresarial de les propostes escollides. El termini per presentar els projectes emprenedors ja és obert.

Un fòrum que aglutina esforços i ofereix una plataforma única i potent
El 1r Fòrum d'Inversió CAT SUD té el seu origen en dues iniciatives anteriors destinades a posar en contacte fons de finançament i projectes emprenedors: el Fòrum d'Inversió dipta.cat impulsat per la Diputació de Tarragona i el Fòrum d'Inversió Tarragona Reus promogut pels ajuntaments d'aquestes dues ciutats. La suma d'esforços i la confluència en un únic esdeveniment permet oferir ara un punt de trobada més potent entre noves oportunitats de negoci i potencials inversors.

L'objectiu del fòrum és facilitar l'acostament de la iniciativa emprenedora a persones inversores, aportar formació i capacitació per a fer viables econòmicament els projectes empresarials i potenciar l'emprenedoria a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.

Fins al dia 7 d'octubre es poden presentar les candidatures amb el requisit que es tracti de projectes constituïts com a start-up en els darrers cinc anys i amb seu social a Catalunya. Posteriorment, tindrà lloc la selecció de les vuit idees de negoci més innovadores i amb millor viabilitat econòmica. Les persones responsables dels projectes triats tindran al seu abast un pla de formació integrat per tres tallers de formació gratuïts per perfeccionar habilitats i millorar el rendiment empresarial. Les sessions s'impartiran del 17 al 28 d'octubre i tractaran aspectes com la recerca de capital, l'autoconeixement per liderar i dirigir equips i la preparació per a fer presentacions d'alt impacte i defensar-les davant el públic inversor. Finalment, el dia 8 de novembre es presentaran els projectes davant de les persones inversores interessades a finançar noves idees de negoci.

Més informació sobre el 1r Fòrum d'Inversió CAT SUD a www.dipta.cat

 

Segells de reconeixement d’administració oberta