Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Finalitzen les dues primeres edicions del projecte “Cap a la feina en femení”

Finalitzen les dues primeres edicions del projecte “Cap a la feina en femení”

Finalitzen les dues primeres edicions del projecte “Cap a la feina en femení”

El Conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic va fer l’acte de cloenda
01/08/2016

 

El projecte "Cap a la feina en femení" és un projecte territorial que compta amb el suport dels Serveis d'Ocupació de les 14 poblacions que tenen seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

El passat divendres van finalitzar les dues primeres edicions. Fins ara al projecte hi han participat 30 dones dels municipis seus dels Jocs 2017, majors de 30 anys i inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya. Durant 145 hores les participants han reforçat i aconseguit l’empoderament del desenvolupament professional amb les següents activitats:

• Entrenament vital: balanç vital i competencial

• Entrenament per a l’ocupació i cerca de feina: canals i eines

• Entrenament individual i tutories

• Accions d’intermediació laboral

Les sessions de capacitació han estat impartides per la Fundació Intermèdia. Empreses com ADECCO, El Corte Inglés, Hotel Lauria i Hotel Cuitat de Tarragona han col·laborat amb el projecte oferint a les participants la visió de l'empresa a l'hora de realitzar un procés de selecció.

El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, va reconèixer la importància d'aquests tipus de projectes per reforçar les participants en el procés de cerca de feina. També va valorar les dades d'inserció molt positivament, ja que un 33% de les participants ha trobat feina i actualment un 17% està dins un procés de selecció. Si les participants que actualment estan en processos de selecció oberts poden aconseguir la  feina, el 50% de les participants hauran trobat feina en un període de 2 mesos.

Aquest projecte el desenvolupa l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació Tarragona 2017 i la Diputació de Tarragona, i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals.

Les interessades a participar de la tercera edició del projecte  “Cap a la feina en femení” ja poden realitzar les inscripcions a les instal·lacions de Tarragona Impulsa (Espai de la Tabacalera) fins al 5 de setembre.

Segells de reconeixement d’administració oberta