Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 La instal·lació de 17 plafons informatius millora la promoció de les empreses dels polígons

La instal·lació de 17 plafons informatius millora la promoció de les empreses dels polígons

La instal·lació de 17 plafons informatius millora la promoció de les empreses dels polígons

Amb aquesta senyalització la localització de les empreses serà molt més ràpida.
27/05/2016

Durant aquest mes de maig l'Ajuntament de Tarragona ha senyalitzat les entrades dels polígons, una mesura que s'inclou dins del pla d'actuació que es desenvolupa a Tarragona Impulsa dins la Conselleria d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic des de l'any 2011.

Ja s'han instal·lat 17 plafons informatius als polígons del Francolí, PP-13, Entrevies, Riu Clar, PP-9 i Les Gavarres. Tots els plafons tenen un plànol a través del qual es pot observar la totalitat del polígon i mitjançant el codi QR es podrà millorar la localització de les empreses.

El Conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, ha explicat que "el nostre objectiu és continuar treballant per millorar la promoció dels polígons per tal de retenir les empreses que ja hi estan instal·lades". A la vegada, ha assegurat que "contribuir a promoure aquests complexos ens servirà també per atraure noves companyies que estiguin pensant a instal·lar-s'hi. Cal promoure l'ocupació i col·laborar perquè les empreses puguin establir-se a Tarragona".

Dins d'aquest pla d'actuació en els darrers anys ja s'han dut a terme tasques de millora amb la instal·lació de la fibra òptica, la creació del cens georeferencial, així com la reorganització del trànsit del polígon Entrevies per tal de millorar la seguretat de l'espai, entre d'altres accions.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta