Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Es posa en marxa la Xarxa públic-privada de turisme esportiu

Es posa en marxa la Xarxa públic-privada de turisme esportiu

Es posa en marxa la Xarxa públic-privada de turisme esportiu

La primera trobada de la Xarxa va tenir lloc a Tarragona Impulsa i va reunir deu entitats públiques i privades vinculades al sector del turisme esportiu
Es posa en marxa la Xarxa públic-privada de turisme esportiu 1a Reunió de la Xarxa de Turisme esportiu
25/07/2016

En aquesta primera reunió, presidida pel Conseller Francesc Roca, s'ha formalitzat la creació d'un grup de treball, format pels agents més representatius dels sectors turístic i esportiu, tan públics com a privats de la demarcació. Aquest grup de treball serà el nucli dinamitzador de la xarxa i resultarà clau per a la creació d'un fòrum permanent de la xarxa, amb la voluntat de donar cabuda i veu als agents vinculats al turisme esportiu.

Durant la sessió s'ha presentat per part del Parc Científic i Tecnològic del Turisme i l'Oci (entitat contractada per implementar el projecte) una proposta de treball del propi grup així com les accions que han de conduir en el curt termini a la creació i consolidació de la Xarxa. En aquesta primera sessió els participants han aportat el seu bagatge en relació al turisme esportiu i al context de l'esport que els hi és propi, per afavorir una visió conjunta de la realitat dels diferents agents, públics i privats, de l'àmbit del turisme i de l'esport, operadors i gestors d'instal·lacions.

Tots els participants han valorat positivament la iniciativa de creació de la xarxa i han destacat les oportunitats que aquesta genera per la dinamització econòmica del territori, en especial pels sectors de l'esport, l'hostaleria i l'oferta turística en general de la demarcació de Tarragona.

La següent reunió tindrà lloc a mitjans de setembre. Aquesta fase del projecte, dissenyat per Tarragona Impulsa i la Fundació Tarragona 2017, inclou també la celebració de 2 fòrums amb els agents públics i privats del sector, la realització d'un workshop i una jornada tècnica.

El projecte de 'Creació i dinamització d'una xarxa públic-privada per la promoció del turisme esportiu' està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Entitats públiques i privades assistents a la primera reunió de la Xarxa

 • Patronat de Turisme de Cambrils
 • Ajuntament d'Altafulla
 • Ajuntament d'Amposta
 • Centre Tecnificació Esportiva d'Amposta
 • Associació de Golf Costa Daurada
 • Associació Nàutica Costa Daurada
 • Club Reus Ploms
 • Club Natació Tarraco
 • Associació Agències Receptives
 • Ajuntament de Tarragona
 • Fundació Tarragona 2017
Segells de reconeixement d'administració oberta