Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 L'Ajuntament de Tarragona i el Parc Central premien els emprenedors del territori

L'Ajuntament de Tarragona i el Parc Central premien els emprenedors del territori

L'Ajuntament de Tarragona i el Parc Central premien els emprenedors del territori

Constava de dues categories: local comercial i emprenedoria
L'Ajuntament de Tarragona i el Parc Central premien els emprenedors del territori Foto: Mauri
09/06/2016El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, i el gerent del centre comercial Parc Central, Miguel Ángel González, van lliurar ahir els premis del Plan Emprende als guanyadors: Andrés Peinado, pel projecte Yellow App, en la categoria d'Emprenedoria, i l'empresa LaManon, en la categoria de Local Comercial. La finalitat del concurs és donar suport i impulsar l'emprenedoria i la creació d'ocupació a Tarragona.

El Plan Emprende constava de dues categories que han comptat amb una participació de 40 projectes. En la categoria d'Emprenedoria hi podien optar empreses acabades de constituir o idees de negoci sense constituir; a la categoria de Local Comercial es premiava la millor idea comercial perquè sigui implantada al centre comercial Parc Central.

El projecte Yellow App, guanyador en la categoria d'Emprenedoria, ha aconseguit un conjunt de premis per fer realitat la seva idea de negoci: accés al finançament bancari, assessoria per a la constitució de l'empresa i tres mesos gratuïts d'assessorament comptable, fiscal i laboral. A més d'un lot de comunicació i publicitat pel disseny corporatiu.

D'altra banda, el guanyador de la categoria de Local Comercial ha estat LaManon, es tracta d'un negoci innovador i diferencial que treballa entre la restauració i la fleca i que s'instal·larà al Parc Central.

El gerent del Parc Central, Miguel Ángel González, va destacar que LaManon pot completar la seva oferta comercial, ja que es tracta d'un negoci singular i diferent, que ofereix productes gurmet diferencials que poden aportar al client una opció per a esmorzars, berenars o menjars, ja que compta amb una gran varietat de productes de fleca, brioixeria, cafès, tes i menús saludables.

El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, va assenyalar que "aquest tipus de concurs són fonamentals per donar suport al desenvolupament econòmic i la creació d'ocupació al municipi" i va animar els emprenedors a seguir lluitant per aconseguir desenvolupar les seves idees. Va recordar, que comptem amb l'Ajuntament, mitjançant Tarragona Impulsa, que té la funció d'assessorar i formar els ciutadans que estan immersos en processos d'emprenedoria.


Els premis Plan Emprende han estat possible per l'impuls del centre comercial Parc Central, propietat de CBRE Global Investors, i la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria de Promoció Econòmica.

Segells de reconeixement d’administració oberta