Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 L'Ajuntament de Tarragona promou la mobilitat dels alumnes que es formen a Tarragona Impulsa per obtenir un certificat de professionalitat

L'Ajuntament de Tarragona promou la mobilitat dels alumnes que es formen a Tarragona Impulsa per obtenir un certificat de professionalitat

L'Ajuntament de Tarragona promou la mobilitat dels alumnes que es formen a Tarragona Impulsa per obtenir un certificat de professionalitat

Set alumnes gaudiran de pràctiques en una empresa de Polònia de parla anglesa gràcies al programa Erasmus Plus KA1.
21/12/2016

L’Ajuntament de Tarragona promou la mobilitat internacional dels alumnes que participen a les formacions impartides al Tarragona Impulsa per obtenir un Certificat de Professionalitat.

En concret Tarragona Impulsa i l’Institut Municipal d’Educació desenvoluparan per primera vegada el programa educatiu europeu Erasmus Plus KA1, que subvenciona estades en pràctiques de formació professional en empreses d’estats membres de la Unió Europea. D’aquesta manera, set persones que reben formació per obtenir un certificat de professionalitat gaudiran d’una estada d’un mes de pràctiques en una empresa de parla anglesa a Polònia. Els ajuts, que es distribuiran en els cursos 2016-17 i 2017-18, no suposaran cap cost per a l’alumnat.

Segons el conseller d’Educació, Ocupació i Desenvolupat Econòmic, Francesc Roca, “la realització d’aquest projecte permetrà obrir una nova línia de treball al Servei Municipal d’Ocupació – Tarragona Impulsa, ja que l’alumnat que participa a les formacions impartides i que condueixen a l’obtenció d’un Certificat de Professionalitat podrà millorar el seu perfil amb l’adquisició d’experiència laboral en una empresa internacional”.

Els ajuts que gestionarà l’Ajuntament de Tarragona són atorgats pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació (SEPIE) que és l’Organisme Autònom, depenent del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports, que actua com Agencia Nacional per a la gestió, difusió, promoció i estudis d’impacte del programa europeu Erasmus+ a l’àmbit de l’educació i la formació professional (2014-2020).

El programa Erasmus+ ofereix oportunitats d’estudi, formació, experiència laboral o voluntariat a l’estranger a més de quatre milions de persones dels estats europeus, amb la finalitat d’assolir una Europa que generi millors nivells d’ocupació, augment de la productivitat i millora de la cohesió social.

Segells de reconeixement d'administració oberta