Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2016 Nou conveni de promoció de l'emprenedoria entre els joves

Nou conveni de promoció de l'emprenedoria entre els joves

Nou conveni de promoció de l'emprenedoria entre els joves

L’Ajuntament i la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya signen un conveni de col·laboració per fomentar l'autoocupació entre els joves
Nou conveni de promoció de l'emprenedoria entre els joves Moment de la signatura entre la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya i l'Ajuntament
25/04/2016

 

L’Ajuntament de Tarragona i la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació a Catalunya han signat un conveni de col·laboració per fomentar l’autoocupació entre els joves i ajudar-los a crear i consolidar els seus propis negocis.

El conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, i el director de la Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya, Albert Colomer, han signat un conveni que ofereix suport a joves menors de 36 anys que tinguin una empresa creada recentment. El programa consisteix en què empresaris i professionals comparteixin, com a voluntaris i durant un any, el seu temps i la seva experiència amb els joves emprenedors d’entre 18 i 35 anys per promoure'n el desenvolupament i la consolidació dels seus negocis.

La Fundació Privada per a la Promoció de l'Autoocupació de Catalunya és el soci local a Catalunya de la Fundació Youth Business Spain, una xarxa nacional d'entitats sense ànim de lucre. Youth Business Spain té l'objectiu de sumar esforços en la lluita contra l'atur ajudant els joves a posar en marxa els seus projectes d'autoocupació, gràcies a una oferta que combina programes de formació, d'accés al finançament i de mentoring prestat per empresaris voluntaris.

Amb la signatura de l'acord es dóna un pas important per ajudar els projectes emprenedors de creació recent a superar l’etapa més complexa per una empresa, els primers tres anys després de l’inici de l’activitat, mitjançant la col·laboració d’emprenedors amb experiència del territori.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat