Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Nou programa d'emprenedoria juvenil relacionat amb la indústria de l'esport

Nou programa d'emprenedoria juvenil relacionat amb la indústria de l'esport

Nou programa d'emprenedoria juvenil relacionat amb la indústria de l'esport

24 joves rebran 150 hores de formació sobre noves tecnologies, creació i gestió d’empreses en l’àmbit esportiu
Nou programa d'emprenedoria juvenil relacionat amb la indústria de l'esport Imatge del programa
08/02/2016

 

L’Ajuntament a través de Tarragona Impulsa i la Diputació de Tarragona posen en marxa un programa per a promoure entre els joves, de 18 a 29 anys, la creació d’empreses vinculades amb el sector esportiu, ja que l’organització dels Jocs Mediterranis 2017 suposa una oportunitat per a nous negocis al territori, a partir de l’impuls de les activitats vinculades amb la indústria de l’esport.

Els joves que vulguin participar en el programa han de tenir entre 18 i 29 anys, estar inscrits al registre de garantia juvenil i tenir un nivell mínim de formació de batxillerat, formació professional o grau universitari.

Aquesta iniciativa està cofinançada amb 28.143,83 € pel departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu. 

La indústria de l’esport factura al voltant de 3.500 milions d’euros anuals només a Catalunya i ocupa més de 14.500 persones. És un sector en creixement que inclou una gran varietat d’activitats com la fabricació d’equipaments esportius, la consultoria, la comunicació especialitzada, la nutrició i salut, el turisme esportiu, l’organització d’esdeveniments

Més informació i inscripcions:  http://tarragonaimpulsa.tarragona.cat o el telèfon:  977 24 36 09.

Segells de reconeixement d’administració oberta