Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Oberta la 2a convocatòria Open Future_, un programa d'acceleració empresarial

Oberta la 2a convocatòria Open Future_, un programa d'acceleració empresarial

Oberta la 2a convocatòria Open Future_, un programa d'acceleració empresarial

Del 15 de juny al 18 de setembre pots inscriure't a la 2a convocatòria del programa d'acceleració empresarial Tarragona Open Future.
12/07/2016

La ciutat de Tarragona fa un pas més en la promoció de l'emprenedoria i la innovació amb el llançament de Tarragona Open Future_, un programa de col·laboració públic-privada entre Telefónica i l'Ajuntament de Tarragona.

Un dels pilars d'aquesta iniciativa és l'espai de Crowdworking “Green M1”, ubicat a l'emblemàtic edifici de La Tabacalera. El “Green M1” s'estableix com el punt de trobada entre l'ecosistema emprenedor, els principals agents productius de la regió i els organismes públics.

Per iniciar aquest camí cerquem 12 projectes i/o startups amb l'ambició d'accelerar al màxim el seu projecte a l'espai de Crowdworking “Green M1”. Aquí podràs trobar tots els recursos i el suport que puguis necessitar per a què el teu projecte o idea es converteixi en una startup més global, més innovadora i més competitiva. 

Tarragona Impulsa, l’àrea d'Ocupació i Desenvolupament econòmic de l’Ajuntament de Tarragona convoca la segona edició de Tarragona Open Future i publica les bases, amb l’objectiu de promoure l’ecosistema emprenedor i afavorir la creació de noves empreses en el territori.

Acceptes el desafiament?

Més informació

Segells de reconeixement d’administració oberta