Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Obertes les inscripcions de la 3a Edició de 'Cap a la feina en femení'

Obertes les inscripcions de la 3a Edició de 'Cap a la feina en femení'

Obertes les inscripcions de la 3a Edició de 'Cap a la feina en femení'

Un cop finalitzades les dues primeres edicions, l’Ajuntament de Tarragona obre el període d'inscripcions per a una nova edició del projecte 'Cap a la feina en femení' fins al 5 de setembre.
04/08/2016

 

Es tracta d'un programa de formació ocupacional territorial per a dones majors de 30 anys, que compta amb el suport dels Serveis d'Ocupació de les 14 poblacions que tenen seu dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.

El passat divendres van finalitzar les dues primeres edicions en què hi han participat 30 dones dels municipis seus dels Jocs 2017, majors de 30 anys i inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya, un dels requisits. Durant 145 hores les participants han reforçat i aconseguit l’empoderament del desenvolupament professional amb les següents activitats:

• Entrenament vital: balanç vital i competencial

• Entrenament per a l’ocupació i cerca de feina: canals i eines

• Entrenament individual i tutories

• Accions d’intermediació laboral

El nou curs s'iniciarà el pròxim 12 de setembre de 2016 a les instal·lacions de Tarragona Impulsa, Edifici Tabacalera M1 de l'Av Vidal i Barraquer s/nº, 1º planta, amb classes entre les 9 h i les 13 h en dies alterns. Hi haurà una sessió informativa prèvia dimarts, 06 de setembre a les 10 h al mateix centre on també es realitza la preinscripció. Aquesta és presencial i es complementa amb qüestionari previ sobre coneixements en manteniment d’instal·lacions esportives.

Amb la implementació de la Fundació Intermèdia, durant dos mesos rebran acompanyament, assessorament i tutorització en aspectes de formació professional, a banda de coneixements pràctics. L’Ajuntament es proposa, així, millorar les oportunitats d’ocupació en els sectors com els serveis o el turisme.

El 33% de les participants ja han trobat feina i un 17% en procés de selecció

El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, va reconèixer la importància d'aquests tipus de projectes per reforçar les participants en el procés de cerca de feina. També va valorar les dades d'inserció molt positivament, ja que un 33% de les participants ha trobat feina i actualment un 17% està dins un procés de selecció. Si les participants que actualment estan en processos de selecció oberts poden aconseguir la feina, el 50% de les participants hauran trobat feina en un període de 2 mesos.

Aquest projecte el desenvolupa l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació Tarragona 2017 i la Diputació de Tarragona, i està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del programa de projectes innovadors i experimentals.

Segells de reconeixement d’administració oberta