Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Recuperem Eines, un espai radiofònic sobre la Formació Professional

Recuperem Eines, un espai radiofònic sobre la Formació Professional

Recuperem Eines, un espai radiofònic sobre la Formació Professional

Recuperem Eines, un espai radiofònic sobre la Formació Professional Moment del programa, aquest matí
17/03/2016

Ha començat Eines, un espai radiofònic quinzenal, patrocinat per l'AEQT, en el qual diferents centres d'FP parlaran de la Formació Professional del territori. L'espai s'emet en directe els dijous a Tarragona Ràdio a partir de les 11 del matí i tindrà una durada de 30 minuts.

En aquest primer programa s'ha comptat amb la col·laboració de Teresa Pallarès, responsable de l'AEQT, Boni Garcia, directora del Institut Cal·lipolis, Àngel Miguel, de l'Institut Pere Martell, Narcís Almena, de l'Institut Comte de Rius, Narciso Castanedo, de l'Institut Vidal i Barraquer, Joan Llatse, de l'Escola Joan XXIII, i Francesc Roca, conseller de l’Àrea d’Educació, Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona.

En els propers programes coneixerem la singularitat dels diferents instituts i centres de Tarragona, i anirem desgranarant els cicles formatius que s’hi ofereixen i les iniciatives pioneres en Formació Dual. Sabrem com treballen els centres i els instituts amb les noves tendències pel que fa a la formació i la preparació dels alumnes, encarades a les noves professions emergents.

Segells de reconeixement d’administració oberta