Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Sis joves desenvolupen projectes empresarials vinculats amb el sector esportiu

Sis joves desenvolupen projectes empresarials vinculats amb el sector esportiu

Sis joves desenvolupen projectes empresarials vinculats amb el sector esportiu

Els emprenedors estan participant en un programa gestionat per Tarragona Impulsa i la Diputació i cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.
Sis joves desenvolupen projectes empresarials vinculats amb el sector esportiu Els sis joves emprenedors amb els dos tècnics del programa.
10/05/2016

Els sis joves que han participat en el programa “L’esport, una oportunitat per emprendre” han presentat aquest matí els seus projectes per crear empreses vinculades amb el sector esportiu, ja que l’organització dels Jocs Mediterranis 2017 suposa una oportunitat per a nous negocis al territori.

El programa ha consistit en impartir formació sobre noves tecnologies i creació i gestió d’empreses en l’àmbit esportiu durant quatre mesos, als joves que hi ha participat. Els nois i noies estaven inscrits al pla de Garantia Juvenil i han desenvolupat el seu projecte d’empresa relacionada amb l’esport amb base tecnològica i de valor afegit de cara als Jocs Mediterranis. A partir d’ara rebran tutories individuals i des de Tarragona Impulsa se’ls hi farà el seguiment.

El programa ha estat gestionat per l’Ajuntament a través de Tarragona Impulsa i la Diputació, i cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Segells de reconeixement d’administració oberta