Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Un negoci d'aprenentatge amb vídeos de dibuixos animats guanya el Yuzz Tarragona per a joves emprenedors

Un negoci d'aprenentatge amb vídeos de dibuixos animats guanya el Yuzz Tarragona per a joves emprenedors

Un negoci d'aprenentatge amb vídeos de dibuixos animats guanya el Yuzz Tarragona per a joves emprenedors

El projecte Lidiaspace, un joc educatiu amb vídeos per a infants que es pot fer servir al mòbil i a la web, seleccionat com la millor idea del Centre Yuzz Tarragona
23/06/2016

Vint-i-vuit  joves emprenedors de la nostra ciutat han participat en el programa YUZZ que dirigeix el Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE)  amb el patrocini del Banco Santander i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili.

L’empresa Lidiaspace, encapçalada per Lídia Guerrero Manchón,  que ha presentat un projecte d’aprenentatge amb infants menors de 6 anys amb vídeos dels seus dibuixos animats preferits, ha estat seleccionada com la millor idea del Centre YUZZ Tarragona i el premi és viatjar a Silicon Valley, la meca de la innovació mundial, del 17 al 24 d’octubre.

Lidiaspace és un joc educatiu, personalitzat i interactiu que es desenvolupa amb els vídeos preferits dels infants a YouTube®. Segons els interessos, ritme i necessitats de cada infant, es desenvolupa el programa educatiu per potenciar les capacitats individuals i  reforçar continguts. Lidiaspace  es pot fer servir en qualsevol dispositiu mòbil així com a la  web.

El 6 de novembre, a la Ciutat Grup Santander (Madrid), els 42 joves presentaran les seves idees davant d’un tribunal d’experts. Els tres millors projectes emprenedors rebran una dotació econòmica de 30.000, 20.000 i 10.000 € respectivament.

Altres projectes finalistes han estat Comloud, liderada per Antonio Cabezas Ordóñez que és un buscador de productes i serveis que vol promoure el comerç local,  i Geart liderada per Gerard Rufí Pena  que dissenya i imprimeix en 3D aportant valor artístic a aquesta tecnologia.

Ariadna Queralt Aluja del projecte Fàbula de I+D de maquillatge d’efectes especials ha estat classificada pels premis de la categoria de dones. I Outbuy, un nou sistema de pagament mitjançant etiquetes RFDI que han ideat dos enginyers telemàtics (Ivan David Benavides i Omar el Mahjoubi), que ha estat classificat en la categoria Fintech.

YUZZ, una aposta per la innovació.

Cal destacar, que tots els participants de YUZZ Tarragona que constitueixin la seva empresa en els propers sis mesos, s’incorporaran al programa de consolidació empresarial de l’Ajuntament, que consta de tutories per part de personal tècnic de Tarragona Impulsa i d’experts independents al llarg de tres anys i té un valor estimat de 3.000 €.

El projecte YUZZ va arrencar el 2009 en dos centres, a  Barcelona i Madrid, com un viver tecnològic de grans idees. Des de llavors ha crescut de forma exponencial i en aquesta nova edició, que dirigeix CISE amb el patrocino de Santander Universitats, ha assolit els 48 centres YUZZ repartits per tot l’estat amb la participació de gairebé 900 joves emprenedors.

Més informació a www.yuzz.org

Segells de reconeixement d’administració oberta