Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2016 Votacions populars als premis Empresa Tarragona Impulsa 2016

Votacions populars als premis Empresa Tarragona Impulsa 2016

Votacions populars als premis Empresa Tarragona Impulsa 2016

Els vídeos promocionals estan penjats al canal de Youtube de Tarragona Impulsa
14/11/2016Tots els projectes candidats als Premis Empresa Tarragona Impulsa 2016 han elaborat un vídeo promocional que està penjat al canal de Youtube de Tarragona Impulsa. A partir d'avui i durant tota la setmana, els ciutadans podran fer un m'agrada al que li sembli millor. El nombre de "m'agrada" determinaran en un 10% les puntuacions dels premis finals de les dues categories: idees de projectes empresarials i empreses ja creades.

Per cadascuna de les dues categories hi ha tres premis valorats en 3.000 i 1.500 euros respectivament.

També es premiarà aquells centres educatius de la ciutat que liderin iniciatives de promoció de l'emprenedoria entre els seus alumnes. Amb un premi de 1.000 € per l'adquisició de material escolar i un distintiu de reconeixement del treball realitzat pel centre. El lliurament de premis tindrà lloc el 24 de novembre a la sala d'actes de l'Ajuntament.


La conselleria d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses i, en concret, d'iniciatives empresarials susceptibles de generar ocupació de qualitat i de retenir i captar talent al territori.

Segells de reconeixement d’administració oberta