Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2017 Alt percentatge d'insercions de l'alumnat que ha realitzat la capacitació en gestió d'instal·lacions esportives en el marc dels JJMM 2018

Alt percentatge d'insercions de l'alumnat que ha realitzat la capacitació en gestió d'instal·lacions esportives en el marc dels JJMM 2018

Alt percentatge d'insercions de l'alumnat que ha realitzat la capacitació en gestió d'instal·lacions esportives en el marc dels JJMM 2018

Dos terços de les persones que van realitzar la capacitació han aconseguit un contracte laboral
14/07/2017

Una vegada transcorreguts sis mesos des de la finalització de la capacitació, s'han actualitzat les dades que fan referència al percentatge d'inserció de les persones participants en el curs de Capacitació d'auxiliar de serveis en instal·lacions esportives adreçat als col·lectius prioritaris al voltant de l'Anella Mediterrània.

Un total de 10 persones, de les 15 que van iniciar la capacitació, s'han inserit, la qual cosa representa un percentatge d'inserció del 66,67%.

Destacar que 7 d'aquestes 10 persones, és a dir, el 70% de les persones que s'han col·locat disposen d'un contracte de 6 mesos.

A mesura que es posin en funcionament les noves instal·lacions esportives construïdes de cara als Jocs Mediterranis Tarragona 2018 s'espera incrementar el percentatge de persones que han trobat feina.

De les 5 persones que encara no s'han inserit, 2 han continuat un itinerari formatiu i a les altres 3 se'ls ha proposat participar en programes d'acompanyament per a la cerca de feina.

El curs va tenir com a objectiu oferir oportunitats de capacitació especialitzada en la gestió d'instal·lacions esportives a 15 persones de Campclar i Bonavista, de forma eminentment pràctica i ajustada a les necessitats de les seus dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018 i especialment de l'Anella Mediterrània.

L'alumnat va realitzar 240 hores de capacitació teoricopràctica i 80 hores de pràctiques en instal·lacions esportives de Tarragona.

Per a la realització de les pràctiques el projecte va comptar amb la col·laboració del Gimnàstic de Tarragona, de Royal Tarraco Sport Center, del Club Natació Tàrraco i del Club Tennis Tarragona.

Al llarg del curs es van realitzar un parell de sortides pràctiques a diverses instal·lacions esportives del Patronat Municipal d'Esports vinculades al temari del curs.

El curs està organitzat per l'Ajuntament, a través de Tarragona Impulsa, amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017, i està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Segells de reconeixement d’administració oberta