Esteu aquí: Inici Notícies Notícies 2017 El Programa Treball i Formació ofereix feina a 55 persones en situació d'atur de llarga durada

El Programa Treball i Formació ofereix feina a 55 persones en situació d'atur de llarga durada

El Programa Treball i Formació ofereix feina a 55 persones en situació d'atur de llarga durada

Els participants realitzaran tasques de manteniment i dinamització a diferents espais de la ciutat
31/01/2017

 

L'Ajuntament de Tarragona, a través de Tarragona Impulsa, ha començat aquesta setmana la contractació de 49 persones que participaran al programa Treball i Formació (TIF). Tenint en compte les cinc contractacions fetes anteriorment, en total 54 persones treballaran aquest 2017 entre sis mesos i un any realitzant diferents tasques en instal·lacions municipals.

Totes les persones contractades són veïns de Tarragona en situació d’atur. Entre les persones contractades es poden establir diferents grups: persones majors de 55 anys que ja han exhaurit la prestació d’atur i que no han cotitzat prou per rebre la pensió de jubilació quan arribin als 65 anys; persones més grans de 45 anys que no reben cap prestació d’atur i persones que reben la renda mínima d’inserció. Paral·lelament s’han contractat dues persones per a les accions de coordinació i de suport tècnic.

Els participants al programa desenvoluparan un itinerari en què alternaran la seva feina, rebran formació transversal dins de la seva jornada laboral.

Les persones contractades realitzaran feines relaciones amb diferents perfils, com per exemple: encarregat/da de manteniment, orientació escolar, subaltern, animadors socioculturals o peons de manteniment, entre d’altres...

Segons el conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic, Francesc Roca, “l’objectiu principal del programa és oferir oportunitats laborals a persones dels col·lectius amb més necessitats, millorar el seu perfil professional i afavorir el funcionament i l’estat de diferents zones i serveis de la ciutat, de manera que contribueix al benefici de tots els veïns de Tarragona”.

Aquest dimarts s'han fet les sessions grups de presentació a la Sala Yago de les instal·lacions de Tarragona Impulsa a la Tabacalera.

El programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat