Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2017 Finalitza la I Edició del programa Tarragona Innovació Social

Finalitza la I Edició del programa Tarragona Innovació Social

Finalitza la I Edició del programa Tarragona Innovació Social

Un programa per promoure projectes empresarials innovadors i amb impacte social
28/07/2017

Al llarg del mes de juliol ha tingut lloc la primera edició del programa Tarragona Innovació Social. Un total de 12 projectes emprenedors han estat treballant quatre setmanes per tal de desenvolupar un prototip dels seus productes o serveis. De totes les edats i de temàtiques molt diverses, el tret comú de totes les persones participants ha estat que volen crear empreses o noves línies de negoci amb projectes amb impacte positiu.

S'ha tractat d’una experiència creativa i dinàmica que els hi ha proporcionat metodologies i eines útils per a què les puguin continuar utilitzant un cop acabat l’entrenament, i que els ha ajudat a desbloquejar la paràlisi habitual que hi ha als inicis de qualsevol projecte emprenedor. L'objectiu era aconseguir crear un producte mínim viable que es pugues presentar públicament i que suposes la primera llavor de la seva idea. 

I així ha estat, en l'acte de cloenda del TIS'17 que va tenir lloc el dia 27 de juliol al Parc del Francolí es va poder apreciar els avenços aconseguits per part dels participants. Després d'una benvinguda institucional per part del Conseller Francesc Roca es va comptar amb la presència del Director de la Fundació Onada, el senyor Jose Carlos Eiriz, que va exposar com ha estat l'evolució d'aquesta fundació tan lligada al territori. Posteriorment les persones participants del programa van poder presentar els seus projectes públicament i van mostrar els seus prototips en una petita fira.

Tarragona Innovació social sorgeix de la col·laboració publico-privada ja que el seu disseny ha anat a càrrec de l’empresa social LAZZUM, un projecte d’emprenedoria social de Jennifer Baños i Núria Valero orientada a la co-creació d’activitats d’oci accessible per a tothom que ha tingut diferents reconeixements com a empresa social innovadora tant per l'Ajuntament de Tarragona com per altres entitats com el Banc Santander al programa YUZZ o bé Barcelona Activa.

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta