Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2017 Una vintena de persones majors de 30 anys trobaran feina gràcies al programa d'ocupació 30 plus

Una vintena de persones majors de 30 anys trobaran feina gràcies al programa d'ocupació 30 plus

Una vintena de persones majors de 30 anys trobaran feina gràcies al programa d'ocupació 30 plus

La iniciativa està adreçada a aturats amb baixos nivells formatius
11/01/2017


L'Ajuntament de Tarragona gestiona per primera vegada el Programa 30 Plus, que vol facilitar la incorporació al món laboral a 20 persones de 30 a 45 anys.

Els participants tindran un contracte laboral de sis mesos en una empresa del territori dels àmbits del transport i logística, hostaleria i serveis. Durant aquest temps també rebran cursos de formació, de durada oscil·lant entre les 90 i 150 hores, relacionats amb la seva branca de treball.

Els requisits per apuntar-se a aquest programa són tres: estar apuntat a l'atur, tenir entre 30 i 45 anys i disposar d'uns nivells acadèmics preferentment baixos.

La gestió del programa a càrrec de Tarragona Impulsa consta de tres accions:

• La prospecció i l'assessorament a les empreses que contracten a aquestes persones.
• L'orientació i l'acompanyament en el procés de contractació i formació.
• La formació vinculada al contracte de treball.

El conseller d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Tarragona, Francesc Roca, explica que "aquest tipus de programes beneficien tant a les persones participants, ja que els beneficiaris són persones amb dificultats d'inserció laboral, com a les empreses que col·laboren, ja que poden gaudir de bonificacions per a la contractació d'aquest personal".

Les persones i empreses interessades a participar en el Programa 30 Plus es poden adreçar a Tarragona Impulsa (av. Vidal i Barraquer, s/n M1, 977 243 609, rvidals@tarragona.cat).

El programa està finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta