Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2018 3a Jornada d'Emprenedoria per al Professorat

3a Jornada d'Emprenedoria per al Professorat

3a Jornada d'Emprenedoria per al Professorat

Aquesta iniciativa sorgeix l'any 2016 de la demanda del professorat dels centres de formació professional de la ciutat de Tarragona
07/09/2018

Tarragona Impulsa a l'Espai Tabacalera va acollir el passat 6 de setembre la 3a Jornada d'Emprenedoria per al Professorat. Aquesta iniciativa sorgeix l'any 2016 de la demanda del professorat dels centres de formació professional de la ciutat de Tarragona i el seu interès a rebre sessions de capacitació en emprenedoria.

En aquesta tercera edició el públic assistent ha estat format per un total de 57 docents d'FP dels quatre centres de formació professional públics de la ciutat que durant el matí d'ahir van rebre formació relacionada amb les competències personals per emprendre, l'entrenament de la marca personal i la productivitat.

Amb aquests tipus d'accions es pretén que els centres educatius donin suport a l'esperit emprenedor a la comunitat educativa, fomentin l'emprenedoria com una actitud transversal aplicable a qualsevol àmbit i realitzin actuacions de sensibilització de la creativitat, la innovació i l'emprenedoria.

Segells de reconeixement d’administració oberta