Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Notícies Notícies 2018 7a Jornada Tarragona Impulsa el teu projecte

7a Jornada Tarragona Impulsa el teu projecte

7a Jornada Tarragona Impulsa el teu projecte

Foment de l’ocupació i l’emprenedoria
16/11/2018

Aquest any volem que la "7a Jornada Tarragona Impulsa el teu projecte" sigui un esdeveniment on trobar idees per reinventar-se o per descobrir nous camins professionals. En definitiva, ajudar-te a “obrir els ulls”.

Crearem un espai per donar noves perspectives, inspirar en noves maneres de fer, descobrir noves oportunitats i connectar-te amb professionals,

Volem ser les teves ulleres!

​​
9 h Acreditacions

9.10 h Benvinguda institucional, a càrrec de Josep Fèlix Ballesteros, Alcalde de Tarragona i Francesc Roca, conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic

9.20 h “El candidat – Speaktacular”, conferència teatralitzada i de caràcter motivador, a càrrec d'Albert Bosch i Joan Plans.

L’objectiu és oferir una conferencia en un format sorprenent, capaç de transmetre reflexions i conceptes de la major actualitat com innovació, adaptació al canvi, reinvenció, lideratge, pensament divergent i d’altres, d’una forma que involucri als assistentes i els faci reflexionar en profunditat.

Albert Bosch és aventurer i  emprenedor. Va estudiar ciències empresarials i MBA en ESADE. Té una gran experiència en direcció de projectes i està especialitzat en gestió de projectes d’inversió en energia i mediambient. 

Joan Plans Esperabé és llicenciat en Psicologia y PDD por el IESE. Fundador i Soci-Director de la consultoria de formació i selecció “Directa, CDO, SL”.  Especialista en habilitats directives, presentacions persuasives, negociació i direcció de persones.

10.50 h Pausa-cafè

11.20 h "Els nous paradigmes laborals i professionals, estàs preparat/da?", a càrrec Anna Laura Rizzo

Com ha canviat el mercat de treball mundial i com aquesta evolució està repercutint en el nostre ecosistema laboral.

Anna Laura Rizzo, formadora, emprenedora i orientadora en processos d’adaptació als nous paradigmes professionals i laborals d’emprenedors i persones en cerca activa de feina. Durant els últims anys ha realitzar diferents projectes d’emprenedoria social i la coordinació del programa d’innovació social “Lanzadera de empleo” a la ciutat de Tarragona.

12.00 h  "Coneix-te i coneix l’entorn, tu pots generar noves oportunitats, noves economies"

Experiències motivadores: models i experiències de persones que han fet de la seva afició la seva feina o han aconseguit treure benefici professional de coses poc convencionals.

  • Neus Virgili és llicenciada en Psicologia i mastermind coach certificada. Després d'haver-se reinventat personalment i professional gràcies a la seva maternitat, l’any 2013 inicia el seu propi projecte.
  • Alvaro Mancilla CEO i Co-Founder de Workkola, una plataforma que vol canviar les relacions entre estudiants i startups.
  • Sara Batalla i Gerard Galofré són emprenedors i fundadors d’Estol Verd Celler. L’any 2017 posen en marxa Orien-tast, una experiència enoturística en grup.


13 h “The Exam, passaràs l’examen de la teva vida?"

“Cocolisto experience” desafiarà la teva ment i posarà les teves habilitats i el teu pensament creatiu al descobert. Et convidem a gaudir d’una experiència intel·ligent utilitzant tècniques semblants a les d’un “escape room”.

14 h Tancament institucional a càrrec de Francesc Roca, conseller d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic

Places exhaurides

Segells de reconeixement d’administració oberta